آیا کیست 22 میلیمتری خود به خود رفع میشود؟

سلام
من ماه گذشته برای عمل iui کلومیفن و۶تاسینال اف زدم و روز۱۰ ام سونوگرافی واژینال۷تا فولیکول در سایز های مختلف ۱۱تا۲۲ داشتم و بعد از iuiهم شیاف پرژسترون می گذاشتم
الان پریودشدم و روزدوم هستم وخیلی هم خونریزیم زیاد هست
امروز سونو واژینال شدم و دکتر گفت کیست ۲۲ میلی ایجادشده و باید ال دی بخورم
میشه ال دی نخورم تااحتمال بارداری طبیعی رو داشته باشم؟
آخه غیراز کیستم دکترگفت تخمدانت خیلی خوبه برای بارداری طبیعی اما بهم ال دی دادن برای رفع کیست که مانع ازبارداری میشه
میشه نخورمش؟
کیستش خطرناک نیست؟

-1

اگه کیست ساده بدون سپتاهست نیازی به قرص نداره

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
-1

عزیزم کیست ساده به این اندازه می تواند خود به خود جذب شود نگران نباشید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

سلام عزیزم معمولا کیست های ساده و حتی بدون درمان در پریودهای بعد از بین میروند

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

ممکن است کیست های کوچک (کمتر از 50 میلی متر) در طی چند دوره قاعدگی بدون درمان خصوصی حل شوند، اما این با اندازه و ویژگی های کیست تخمدان متفاوت است. البته، باید توجه داشت که عدم درمان کیست های 22 میلی متری ممکن است موجب ایجاد عوارض و مشکلات جدی برای فرد شود. برای بارداری طبیعی، بهتر است با مشورت پزشک شما درمان مناسب انتخاب شود.

کیست تخمدانی به اندازه 22 میلیمتر معمولاً یک کیست عملکردی است که ممکن است در طول زمان و خصوصاً با چرخه قاعدگی خود به خود برطرف شود. در مورد شما، پزشک برای کمک به برطرف کردن این کیست و جلوگیری از رشد بیشتر آن ال دی (قرص ضد بارداری خوراکی ترکیبی) را توصیه کرده است. استفاده از ال دی معمولاً به کاهش خونریزی سنگین مرتبط با دوره‌های قاعدگی و جلوگیری از ایجاد کیست‌های جدید کمک می‌کند. با این حال، نگرانی شما درباره تأثیر آن بر احتمال بارداری طبیعی نیز معتبر است. تصمیم‌گیری در مورد ادامه یا عدم استفاده از ال دی باید با در نظر گرفتن تمامی عوامل بهداشتی و اهداف باروری شما، و با مشورت دقیق با پزشکتان انجام شود. اگر پزشکتان تخمدان‌هایتان را برای بارداری طبیعی مناسب دانسته است، ممکن است گزینه‌هایی مانند مانیتورینگ مداوم کیست یا استفاده از درمان‌های جایگزین وجود داشته باشد. در هر صورت، تصمیم‌گیری بدون مشورت بیشتر با متخصص زنان انتخاب مناسبی نیست زیرا می‌تواند بر سلامت باروری شما تأثیر بگذارد.