علل دیر به دیر مدفوع کردن نوزاد چیست؟ به شرط معاینه نرمال تا یک بار در هفته هم دفع طبیعی است. شیاف استفاده نکنید. ادامه داشت بررسی تکمیلی باید شود.. سلام دفعات دفع مهم نیست قوام مدفوع مهم هست درمان کولیک شیر خوارگی هم بیشترحمایتی است تا دارو به هرحال یک معاینه دقیق جای هیچ چیز رو نمی گیرد.

مدفوع , نوزاد , علل

با سلام
نوزاد ۵۰ روزه ای دارم که تا سه هفته اول روزی ۴ ۵ بار مدفوع داشت بعدش تا چند روز مقدار دفعش کم شد هر بار تا اینکه الان دو سه هفته ست که چندبار اول هر دو سه روز درمیون الانم که هفته ای ی بار دفع داره جمعه هفته پیش دفع داشت الان که پنجشنبه ست من حس کردم خیلی اذیته و به خودش میپیچه نصف ی شیاف گلیسیرین رو براش شیاف کردم.باید بگم شیر خودمو میخوره و مدفوعش هم حالت عادی و ترمه یعنی یبوست نیست کولیک داره و اکثر اوقات دلپبچه داره.ویتامین ا ود و کولیکید و پروکید استفاده میکنه.خیلی نگرانشم

2
0

علل دیر به دیر مدفوع کردن نوزاد چیست؟ مدفوع , نوزاد , عللبه شرط معاینه نرمال تا یک بار در هفته هم دفع طبیعی است. شیاف استفاده نکنید. ادامه داشت بررسی تکمیلی باید شود.

0

علل دیر به دیر مدفوع کردن نوزاد چیست؟ مدفوع , نوزاد , عللسلام دفعات دفع مهم نیست قوام مدفوع مهم هست درمان کولیک شیر خوارگی هم بیشترحمایتی است تا دارو به هرحال یک معاینه دقیق جای هیچ چیز رو نمی گیرد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کاهش دفعات مدفوع در نوزادان می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد، خصوصاً در نوزادانی که شیر مادر می‌خورند. اولین نکته‌ای که باید مدنظر قرار داد این است که مدفوع نکردن به معنای یبوست نیست، مخصوصاً اگر مدفوع نوزاد نرم باشد. در نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، گاهی اوقات ممکن است تعداد دفعات مدفوع بسیار کمتر شود زیرا شیر مادر به خوبی جذب بدن نوزاد می‌شود و ضایعات کمتری باقی می‌ماند. با این حال، اگر نوزاد نشانه‌هایی از درد شکمی، بی‌قراری یا سایر مشکلات گوارشی را نشان می‌دهد، ممکن است نیاز به بررسی بیشتر داشته باشد. استفاده از شیاف گلیسیرین می‌تواند برای تخلیه مقطعی مفید باشد ولی بهتر است استفاده مداوم از آن با نظر پزشک باشد. در صورتی که نوزاد از درد شدید رنج می‌برد یا دفعات مدفوع به شدت کم است و با علائم دیگری همراه است، باید با پزشک مشورت کنید تا علت اصلی این تغییرات تشخیص داده شود.