آنژیومیولیپوم کلیوی چیست خطرناکه؟ سلام،توده خوش خیم کلیوی است،ولی اگر بزرگ بشه یا خونریزی کنه،نیاز به دخالت جراحی داره. سلام نوعی توده خوش خیم کلیه که درمواردخاصی نیازبه جراحی دارد. سلام توده خوش خیم است، با توجه به اندازه آن و اینکه بیمار در سن باروری هست یا خیر، تصمیم ما فرق خواهد کرد.. خوش خیم است ولی اگر قطر آن بیشتر از 4 سانتی متر باشد باید نوعی دیگر با آن برخورد کرد چون ریسک خونریزی وسیع و خطرناک دارد!.

کلیوی , آنژیومیولیپوم , کلیوی: , آنژیومیولیپوم کلیوی

آنژیومیولیپوم کلیوی چیست ؟خطرناکه ؟

4
-2

آنژیومیولیپوم کلیوی چیست خطرناکه؟ کلیوی , آنژیومیولیپوم , کلیوی: , آنژیومیولیپوم کلیویسلام،توده خوش خیم کلیوی است،ولی اگر بزرگ بشه یا خونریزی کنه،نیاز به دخالت جراحی داره

2

آنژیومیولیپوم کلیوی چیست خطرناکه؟ کلیوی , آنژیومیولیپوم , کلیوی: , آنژیومیولیپوم کلیویسلام نوعی توده خوش خیم کلیه که درمواردخاصی نیازبه جراحی دارد

2

آنژیومیولیپوم کلیوی چیست خطرناکه؟ کلیوی , آنژیومیولیپوم , کلیوی: , آنژیومیولیپوم کلیویسلام توده خوش خیم است، با توجه به اندازه آن و اینکه بیمار در سن باروری هست یا خیر، تصمیم ما فرق خواهد کرد.

5

آنژیومیولیپوم کلیوی چیست خطرناکه؟ کلیوی , آنژیومیولیپوم , کلیوی: , آنژیومیولیپوم کلیویخوش خیم است ولی اگر قطر آن بیشتر از 4 سانتی متر باشد باید نوعی دیگر با آن برخورد کرد چون ریسک خونریزی وسیع و خطرناک دارد!

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آنژیومیولیپوم کلیوی یک تومور غیر سرطانی است که از چربی، عضله های صاف و عروق خونی در کلیه ساخته شده است. آنژیومیولیپومات به طور معمول بی درد هستند و ممکن است برای مدت طولانی بدون تشخیص باقی بمانند. با این حال، در برخی موارد، آنها می توانند به خاطر اندازه یا محل آنها مشکلاتی ایجاد کنند. درمان های اصلی شامل نظارت, جراحی و امبولیزاسیون عروق هستند.

آنژیومیولیپوم کلیوی (Renal Angiomyolipoma) یک تومور خوش‌خیم و غیر سرطانی است که به طور عمده از رگ‌های خونی، عضلات صاف و بافت چربی تشکیل شده است. این توده اغلب به صورت تصادفی و در طی یک آزمایش تصویربرداری مانند سونوگرافی، سی‌تی‌اسکن یا MRI کشف می‌شود. با اینکه این توده‌ها در اکثر موارد بی‌خطر هستند، اما ممکن است به دلیل رشد زیاد و ایجاد فشار به دیگر بافت‌های کلیوی و یا رگ‌های خونی، مشکلاتی را ایجاد کنند. در موارد نادر، این تومورها ممکن است پاره شوند و باعث خونریزی داخلی خطرناک شوند. درمان معمولاً شامل نظارت منظم و در صورت نیاز، مداخله جراحی یا درمان‌های دیگر است. آگاهی از وضعیت سلامتی و مشورت با یک متخصص اورولوژی برای مدیریت موثر شرایط بسیار مهم است.