آیا امکان انتقال آبله مرغان به جنین در صورتی که قبلا مبتلا شده باشیم وجود دارد؟

سلام من بیست و هشت هفته باردارم بعد امروز رفتم خونه یکی بچه ش آبله مرغان گرفته بود خودم وقتی بچه بودم گرفتم آیا امکانش هست ب جنین داخل شکمم اسیب برسد؟

0

با سلام، باید سطح آنتی بادی چک بشه و اگه آنتی بادی داشته باشید مشکلی پیش نمیاد

دکتر پریا پیدایش

متخصص طب فیزیکی و توانبخشیدرمان دیسک کمر و گردن و آرتروز بدون ج...
دکتر پریا پیدایش
1

با سلام. اول اینکه نگران نباشید اگه واقعا قبلا مبتلا شده باشید امکان ابتلای مجدد بسیار ضعیفه، ثانیا برای اطمینان خاطر از ابتلای قبلی و ایمنی کافی بهتره یک بررسی ازمایش خون از نظر انتی بادی IgM و IgG بر علیه آبله مرغان انجام بدید که نیاز به ناشتایی نداره و خیالتون راحت میشه، البته اگه در تستها ی قبل از باردار شدن یا ابتدای بارداری همه متخصصین زنان بررسی IgG آبله مرغان رو انجام بدن خیلی بهتره و مادران باردار نگران مواجهه با آبله مرغان رو نخواهند داشت. علت

دکتر نسرین منبع جود

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسرین منبع جود
-1

با سلام اگر قبلا آبله مرغان گرفتید و سطح آنتی بادی خوب باشه، مشکلی نیست.

دکتر مریم واشقانی

فوق تخصص غدد و متابولیسم (اندوکرینولوژی)متخصص داخلی
دکتر مریم واشقانی
-1

سلام عزیزم اگر مطمنید که قبلا مبتلا شدین مشکلی نیست .در غیر این صورت آنتی بادی چک کنید

دکتر مریم جمالی

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر مریم جمالی
-1

سلام سطح آنتی بادی جک کنید

دکتر فرهانه امینی

متخصص زنان و زایمان
دکتر فرهانه امینی
-1

انتی بادی چک کنین و درصورت مثبت بودن مشکلی نیست

دکتر نیره صادقی

جراح و متخصص زنان زایمانزیبایی زنان
دکتر نیره صادقی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

عموماً، اگر زنی در گذشته به آبله مرغان مبتلا شده باشد، ایمنی لازم برای جلوگیری از بیماری برای او و جنینش وجود دارد. بیماری نادر است که به جنین منتقل شود و در زمان بارداری پدید آورد. اگر شما نگران هستید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

در اکثر موارد، اگر مادری قبلا به آبله مرغان (ویروس واریسلا زوستر) مبتلا شده باشد و سپس باردار شود، خطر ابتلا مجدد یا انتقال ویروس به جنین بسیار کم است. ابتلا به آبله مرغان معمولاً باعث ایجاد ایمنی در بدن می‌شود که مادر را در برابر عفونت‌های مجدد محافظت می‌کند. این ایمنی به احتمال زیاد از طریق آنتی‌بادی‌ها به جنین نیز منتقل می‌شود و باعث حفاظت از او می‌شود. با این حال، در صورت بروز علائم جدید یا نگرانی از تماس با فرد مبتلا، مشاوره با پزشک متخصص زنان و زایمان و انجام تست‌های مربوطه مانند آزمایش آنتی‌بادی می‌تواند از احتمال وجود هر گونه خطر جلوگیری کند. اطمینان حاصل کنید که تحت مراقبت‌های پزشکی مناسب قرار دارید و همه اقدامات احتیاطی لازم را رعایت کنید.