وزن نوزاد 40 روزه چقدر باید باشد؟ سلام وزن گیری قابل قبول هست دوست عزیز ولیکن اگر دفعات زیاد بالا میاره به معنای ریفلاکس هست که در صورت بروز علایم تنفسی و یا وقفه در وزن گیری نیازمند درمان میباشد. باسلام، درصورت استفراغ مکرر و اختلال در وزن گیری درمان دارویی ریفلاکس باید انجام شود.. وزنگیری مناسب است، یعی کنید حجم شیر را کم کنید و دفعات شیردهی را افزایش دهید.

روزشه , نوزاد , وزن

باسلام دخترم ۴۰ روزشه وزنش ۴۶۰۰ هست تولدش ۳۵۰۰ بود گفتن ۳۰۰۴۰۰ گرم کم داره.شیر مادر هم میخوره.ولی خیلی بالا میاره همیشه بعد از شیر خوردن بالا میاره بعضی اوقات مثله پنیره ولی بیشتره وقتا شیر خالص هست. بخاطر چی میتونه باشه وزن نگرفتنش. رفلاکس نداره؟؟؟

3
0

وزن نوزاد 40 روزه چقدر باید باشد؟ روزشه , نوزاد , وزنسلام وزن گیری قابل قبول هست دوست عزیز ولیکن اگر دفعات زیاد بالا میاره به معنای ریفلاکس هست که در صورت بروز علایم تنفسی و یا وقفه در وزن گیری نیازمند درمان میباشد

0

وزن نوزاد 40 روزه چقدر باید باشد؟ روزشه , نوزاد , وزنباسلام، درصورت استفراغ مکرر و اختلال در وزن گیری درمان دارویی ریفلاکس باید انجام شود.

2

وزن نوزاد 40 روزه چقدر باید باشد؟ روزشه , نوزاد , وزنوزنگیری مناسب است، یعی کنید حجم شیر را کم کنید و دفعات شیردهی را افزایش دهید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

گرماژ نوزادان متغیر است و بستگی به عوامل متعددی دارد. در حدود همه نوزادان در هفته اول بعد از تولد کمی از وزن خود از دست می دهند، اما باید به سرعت به وزن تولد خود بازگردند. در طول سه ماه اول, نوزادان باید در هر هفته حدود 113 تا 200 گرم وزن اضافه کنند. ممکن است نوزاد شما به غذا حساسیت داشته باشد همچنین رفلاکس می تواند یک مشکل باشد. شیر مادر حاوی همه انواع مغذی های لازم برای رشد و توسعه سالم است, در برخی موارد می تواند نشان دهنده نیاز به یک رژیم غذایی خاص یا ارزیابی بیشتر توسط یک پزشک باشد. در هر صورت, بهتر است با پزشک خود در ارتباط باشید و وزن نوزاد خود را پیگیری کنید.

افزایش وزن در نوزادان یک نشانگر مهم سلامت است و فرآیند آن ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار گیرد. برای نوزاد 40 روزه‌ای با وزن تولد 3500 گرم و وزن کنونی 4600 گرم، میزان افزایش وزن مناسب باید حدود 700 الی 800 گرم باشد. تفاوت مشاهده‌شده می‌تواند به علت مشکلاتی در تغذیه یا هضم باشد. در این موارد، یکی از علل احتمالی می‌تواند رفلاکس معده-مروی (GERD) باشد که موجب بالا آوردن شیر می‌شود. با اینکه بیشتر نوزادان درجه‌ای از بازگشت محتویات معده را تجربه می‌کنند، اگر این حالت شدید باشد و منجر به کاهش وزن یا عدم افزایش وزن مناسب شود، نیاز است تا توسط یک پزشک متخصص کودکان بررسی و مدیریت شود. تغییراتی مثل نگه‌داشتن نوزاد در وضعیت عمودی پس از تغذیه و تغذیه نوزاد با وعده‌های کوچک‌تر و مکرر می‌تواند کمک‌کننده باشد. توصیه می‌شود برای ارزیابی دقیق‌تر و دریافت راهنمایی‌های درمانی به پزشک متخصص اطفال مراجعه فرمایید.