آیا گرد و خاک آلوده باعث بروز سندم رامسی - هانت می شود؟ سلام -در جواب کوتاه خیر ! - سندرم رامزی هانت به علت ویروس واریسلا زوستز همان عامل بیماری ابله مرغان است -در واقع این بیماری « فعال شدن مجدد » ویروس که در گانگلیون عصب حرکتی صورت ( گانگلیون ژنیکولیت ) به صورت غیرفعال تا اخر عمر باقی می ماند می باشد ( برای مثال ساده همان اتفاقی که در زونا و تب خال می افتد -این خانواده ویروس از قبل وارد بدن شده تا اخر عمر در گانگلیون های اعصاب نهفته باقی می ماند و در شرایط افت ایمنی و استرس مجددا فعال میشود ) می تواند فلج صورت با یا بدون ضایعات تاولی ابله مرغان شکل ناحیه گوش باشد ، درمان ان ضد ویروس ، کوروتون خوراکی ، محافظت از چشم ( به علت عدم توانایی در بستن پلک به دنبال فلج که دچار خشکی قرنیه نشود ) و درمان موضوعی برای ضایعات گوش است ..

خاک , آلوده , گرد

سلام و عرض ادب، بیماری پسرم سندم رامسی - هانت تشخیص داده شده که از قسمت نوک بینی تا روی پلک و داخل چشم را درگیر کرده است. ایشان چند روز قبل از ابتلا به این بیماری در معرض گرد و خاک شدیدا آلوده بوده است. آیاگرد و خاک آلوده می تواند سبب پیدایش این بیماری در پسرم شده باشد؟ سپاس از شما

1
0

آیا گرد و خاک آلوده باعث بروز سندم رامسی - هانت می شود؟ خاک , آلوده , گردسلام -در جواب کوتاه خیر ! - سندرم رامزی هانت به علت ویروس واریسلا زوستز همان عامل بیماری ابله مرغان است -در واقع این بیماری « فعال شدن مجدد » ویروس که در گانگلیون عصب حرکتی صورت ( گانگلیون ژنیکولیت ) به صورت غیرفعال تا اخر عمر باقی می ماند می باشد ( برای مثال ساده همان اتفاقی که در زونا و تب خال می افتد -این خانواده ویروس از قبل وارد بدن شده تا اخر عمر در گانگلیون های اعصاب نهفته باقی می ماند و در شرایط افت ایمنی و استرس مجددا فعال میشود ) می تواند فلج صورت با یا بدون ضایعات تاولی ابله مرغان شکل ناحیه گوش باشد ، درمان ان ضد ویروس ، کوروتون خوراکی ، محافظت از چشم ( به علت عدم توانایی در بستن پلک به دنبال فلج که دچار خشکی قرنیه نشود ) و درمان موضوعی برای ضایعات گوش است .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

گرد و خاک آلوده ممکن است یکی از عوامل محیطی باشد که سبب بروز سندم رامسی - هانت شود. این بیماری عبارت است از التهابی که عروق خونی چشم را تحت تأثیر قرار داده و باعث احساس درد، قرمزی و تورم چشم می‌شود. مراجعه به پزشک متخصص چشم پس از شنیدن جزئیات بیشتر و انجام معاینه فیزیکی، تست‌های تشخیصی و پیگیری‌های لازم، می‌تواند به تشخیص دقیق و درمان مناسب برای این بیماری کمک کند.