برای رفع عفونت پروستات چه اقدامی لازم است؟

بند ۳: بیماریهای عفونی )میکروبی، انگلی ، قارچی( الف(مزمن و عود کننده با سه نوبت یا بیشتردر هر یک از اعضا ذیل :کلیه ، لگنچه، حالب ، مثانه ، بیضه ها ، مجاری ادرار و پروستات: معاف دائم
سلام این بند نوشته ک ۳ بارعفونت داشته باشی معاف میتونی بشی من ۳ بار عفونت پروستات داشتم .از اونجا ک عفونت پروستات با ازمایش ادرار معلوم نمیشه فقط باید مدارک رو ببرم دگ؟ من پیش ۳ تا دکتر رفتم.
ممنون میشم بگین

0

سلام،واقعاتحریر چنین قوانینی،میتواند درد سر ساز بشود،چون تفاسیر زیادی از آن میشود،لذا شما اگر بتوانید از پزشک معالج خود گواهی مبنی بر عفونت پروستات را بگیرید ،بهتر میباشد

دکتر کامیار اقبالی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری(ارولوژی)
دکتر کامیار اقبالی
0

سلام با پزشک معتمد نظام وظیفه مشورت کنید.

دکتر نعمت اله قربانی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسل...
دکتر نعمت اله قربانی
0

بعید میدانم از این طریق به جایی برسید.چون گفته بیماریهای عفونی شامل میکروبی و.یعنی باید از نمونه ادرار و ترشحات پروستات میکروب استخراج شود! پروستاتیت غیر عفونی چون مدارکی برایش نداریم اثباتش مشکل است!

دکتر محمدمهدی ایمانی

فلوشیپ اندویورولوژی و لاپاروسکوپیجراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
دکتر محمدمهدی ایمانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

برای درمان عفونت پروستات، ابتدا باید با مراجعه به پزشک تخصصی اورولوژیست تشخیص دقیق و صحیحی برای نوع عفونت دریافت کنید. معمولاً درمان شامل مصرف آنتی بیوتیک‌ها، آنالژتیک‌ها و دیگر داروهای ضد التهاب است. همچنین تغییرات در رژیم غذایی و مداومت در تجویزات پزشکی می‌تواند در بهبود و تسریع فرآیند درمانی مؤثر باشد. بدیهی است که رعایت بهداشت فردی و بهداشت جنسی نیز نقش بسیار مهمی در پیشگیری از عفونت‌های پروستات دارد. از آنجا که ممکن است عفونت پروستات در صورت عود کردن و تکرار داشتن بیماری مزمن و پیچیده شود، اهمیت دارد که درمان‌ها را به دقت و با توجه به دستور پزشک انجام دهید تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.