علت پریود نشدن بعد از قطع مصرف قرص سیپروترون کامپاند چیست؟

سلام
من دالان ۳ ماه و نیمه که پریود نشدم دفعه قبلی سوال پرسیدم ک بعد از قطع سیپروترون کامپاند ایا پریود میشم یا نه، من از بستش ۱۹ تا قرص خوردم و دیگه مصرف نکردم الان ۷ روز گذشته اما هیچ علائمی از پریود شدن تو خودم نمیبینم میشه لطفا کمک کنید؟ به نظرتون مشکل از کجاست؟

0

دخترم اولا در نظر داشته باشید که اصولا داروهای هورمونی باید بصورت دوره ی کامل و منظم استفاده شوند! جهت انجام ازمایشات هورمونی و سونوگرافی تخمدان ها به متخصصین زنان مراجعه نمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

عزیزم بسته کامل مصرف نشده و احتمال تاخیر و بی نظمی وجود دارد انجام سونوگرافی و آزمایش هورمونی تحت نظر متخصص زنان توصیه می شود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
-1

اگه سه ماه هست پریود نشدین قطعا سونو لازمه اما اگه بعد از قطع قرص پریود نشدین دو هفته فرصت دارید اگه نشد بعد سونو بدین

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
1

سلام عزیزم مصرف نامنظم این داروها ممکن است در پریود ها اختلال به وجود بیاورد در صورتی که دو هفته با تاخیر پریود مواجه شدید باید مراجعه کنید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

علت عدم پریود شدن بعد از قطع قرص سیپروترون کامپاند می تواند موضوعی پیچیده باشد. این دارو یک ترکیب از سیپروترون (یک ماده مضاد آندروژن) و اتینیل استرادیول (یک استروژن) است که می تواند با تنظیم استروژن و هورمون های دیگر، به تاخیر در پریود شدن منجر شود. عدم پریود شدن پس از قطع این دارو می تواند ناشی از تغییرات هورمونی باشد که با استفاده از دارو ایجاد شد. بهتر است با پزشک خود مشاوره کنید تا بتوانید تغییرات مورد نیاز در سبک زندگی یا رژیم درمانی خود را اعمال کنید و بازرسی های دقیق تر انجام دهید.

سلام. قطع ناگهانی مصرف قرص‌های سیپروترون کامپاند می‌تواند باعث عدم تنظیم هورمون‌های بدن شما شود که ممکن است منجر به تاخیر یا عدم وقوع قاعدگی شود. پس از قطع مصرف قرص‌های هورمونی، بدن باید به ترتیب به تغییرات هورمونی جدید سازگار شود که ممکن است مدتی طول بکشد. دلایلی مانند اختلالات تیروئید، استرس، تغییر وزن، و حتی شرایط پزشکی که ممکن است از قبل وجود داشته باشند نیز می‌توانند بر عدم وقوع پریود تاثیرگذار باشند. توصیه می‌شود که اگر تا چند هفته دیگر پریود نشدید، به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید تا معاینه‌ای کامل انجام دهد و شاید آزمایشات لازم از جمله ارزیابی سطح هورمون‌ها را تجویز کند. در ضمن، هرگونه علائم غیرعادی مانند درد شدید شکم یا خونریزی غیرطبیعی حتما باید به پزشک گزارش شود.