آیا زالو درمانی برای ازبین بردن لخته ی خون موثر است؟ این روش توصیه نمیشود از مشورت همکاران نورولوژیست(داخلی مغز و اعصاب)استفاده بفرمایید.. سلام خیر زالو درمانی جایگاهی در درمان سکته مغزی ندارد. درود.زالو درمانی در غالب موارد یک شوخی است تا یک روش علمی موثر.تنها کاربرد علمی آن در پیوند عضو قطع شده است.. سلام این روش هیچ اثر درمانی ندارد.

زالو , خون , لخته , لخته خون , زالو درمانی

با سلام یکی از فامیلامون در اثر فشار خون بالا سکته کرده و در عکس mri چند تا پلاکت( لخته خونی) وجود داره و امروز زالو درمانی کردند خواستم بدونم ایا از لحاظ بهداشتی مشکلی نداره ؟ و اینکه آیا این روش اصلا تاثیری داره در رابطه با سکته؟؟

4
0

آیا زالو درمانی برای ازبین بردن لخته ی خون موثر است؟ زالو , خون , لخته , لخته خون , زالو درمانیاین روش توصیه نمیشود از مشورت همکاران نورولوژیست(داخلی مغز و اعصاب)استفاده بفرمایید.

-1

آیا زالو درمانی برای ازبین بردن لخته ی خون موثر است؟ زالو , خون , لخته , لخته خون , زالو درمانیسلام خیر زالو درمانی جایگاهی در درمان سکته مغزی ندارد

0

آیا زالو درمانی برای ازبین بردن لخته ی خون موثر است؟ زالو , خون , لخته , لخته خون , زالو درمانیدرود.زالو درمانی در غالب موارد یک شوخی است تا یک روش علمی موثر.تنها کاربرد علمی آن در پیوند عضو قطع شده است.

-1

آیا زالو درمانی برای ازبین بردن لخته ی خون موثر است؟ زالو , خون , لخته , لخته خون , زالو درمانیسلام این روش هیچ اثر درمانی ندارد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

زالو ها ماده ای به نام هیرودین ترشح می کنند که می تواند افزایش سیالیت خون را تسهیل کند و به جلوگیری از لخته ای شدن خون کمک کند. اینمکان وجود دارد که این عمل به رفع لخته های خونی کمک کند، اما باید توسط یک ارزیابی پزشکی صورت گیرد. از لحاظ بهداشتی، مهم است که زالو ها در محیط سالم و توسط دستگاه های مجاز به کار گرفته شوند، اما ممکن است عوارضی مانند عفونت ایجاد کنند. پیشنهاد می شود قبل از اقدام به این روش، با پزشک متخصص مشورت کنید.

زالو درمانی یکی از روش‌های درمانی با قدمتی طولانی است که در آن از خاصیت ضدانعقادی ترشحات زالوی طبی برای کاهش لخته خون استفاده می‌شود. زالوی طبی (Hirudo medicinalis) با تولید مواد ضدانعقاد همچون هیرودین مانع از تجمع پلاکت‌ها و تشکیل لخته می‌شود. با این حال، در درمان‌های پزشکی مدرن و سکته‌های مغزی، زالو درمانی به عنوان روش اصلی توصیه نمی‌شود و بیشتر استفاده از داروهای ضدانعقاد مانند وارفارین یا هپارین طبق نظر پزشک متخصص، کاربرد دارد. استفاده از زالو درمانی باید تحت نظارت مستقیم متخصص و با رعایت اصول بهداشتی انجام شود، زیرا خطرات جانبی مانند عفونت یا واکنش‌های آلرژیک ممکن است وجود داشته باشد. استفاده از روش‌های جایگزین تحت نظر پزشک می‌تواند خطرات سکته را به طور قابل توجهی کاهش دهد.