فرورفتن سوزن پای بچه یک ونیم ساله؟

سوزن توی پای بچه یه سال ونیم رفته روز بعدش پاش نمیزاری زمین درد داره چیکار کنم امروز یکم قرمز شده وقتی سوزن رف پاش فشار دادم خونش دربیاد وبعد جای سوزن با چوب کبریت یکمی داغ کردم اشکالی که نداره البته پاش نسوخت یا چیزی؟

0

سلام لطفا برای معاینه مراجعه نمایید وگرنه عفونت میکنه

دکتر مریم دادخواه

جراح و متخصص زنان ، زایمان ونازایی
دکتر مریم دادخواه
0

وقت به خیر چون روی پا وزن گذاری نمیکنن نیاز به بررسی است

دکتر پگاه یاوری

متخصص طب فیزیکی و توانبخشیدرمان غیرجراحی دیسک و آرتروز
دکتر پگاه یاوری
0

سلام مسلما گذاشتن کبریت روی زخم هرگز کار صحیحی نیست به متخصص عفونی مراجعه کنید قبل از اینکه عفونت پا شروع شود

دکتر نیما دستگیر

متخصص بیماریهای عفونی و تب داردارای بورد تخصص از دانشگاه شهید بهشتی
دکتر نیما دستگیر
0

سلام نیاز به معاینه و بررسی هست به خصوص اینکه کودک وزن روی پا نمیگذارد

دکتر رویا رحمانی

متخصص بیماری های عفونی و تب دار
دکتر رویا رحمانی
0

سلام لطفا به پزشک مراجعه کنید باید معاینه شود

دکتر فائزه حسن زاده

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فائزه حسن زاده
0

سلام، اینطور که به نظر میرسد، به هیچ وجه نباید از روشهایی مثل داغ کردن با چوب کبریت برای درمان یا کنترل آسیبهای ناشی از سوزن استفاده کنید. این کار ممکن است باعث آسیب بیشتر به پوست یا بافتهای زیرین شود. همچنین فشار دادن برای بیرون آوردن خون از محل سوزنزدگی هم به هیچ عنوان توصیه نمیشود، زیرا ممکن است خطر عفونت یا آسیب بیشتر به منطقه ایجاد شود. در مورد وضعیت کودک شما: 1. **قرمزی و درد** ممکن است ناشی از تحریک یا آسیب به پوست باشد. اگر محل سوزنزدگی قرمز و حساس است، احتمالا عفونت یا التهاب وجود ندارد، ولی باید مراقب باشید که عفونت به وجود نیاید. 2. **عدم گذاشتن پا روی زمین** ممکن است به علت درد یا ترس کودک باشد. اگر پای کودک حساس است و درد دارد، بهتر است از فشار به آن اجتناب کنید. 3. در ابتدا بهتر است محل سوزنزدگی را تمیز نگه دارید. اگر فکر میکنید عفونت یا التهاب شروع شده است، میتوانید از پماد آنتیبیوتیک برای پیشگیری از عفونت استفاده کنید. اگر علائم ادامه داشت یا وضعیت کودک بدتر شد (مانند تب، افزایش قرمزی، یا تورم)، باید فورا به پزشک مراجعه کنید.

دکتر نرگس شایسته فرد

دکترای حرفه ای پزشکیپوست و مو
دکتر نرگس شایسته فرد
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

در صورت فرورفتن سوزن در پای کودک، به شیوه‌های زیر عمل کنید: 1- از دستکاری بیشتر محل زخم خودداری ورزید، زیرا ممکن است باعث تحریک بیشتر یا ورود عوامل عفونی شود. 2- به فوریت اطراف محل زخم را با آب و صابون تمیز کنید. 3- به دنبال خارج کردن سوزن با احتیاط بیشتر باشید. اگر سوزن به سادگی درآمد، محل زخم را با آب نمک یا یک ضدعفونی‌کننده مناسب تمیز کنید. 4- چنانچه سوزن در پوست فرو رفته و خارج نشده است، بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه نمایید. گرم کردن چوب کبریت و تماس دادن آن با زخم توصیه نمی‌شود زیرا خطر عفونت و آسیب دیدگی بیشتر پوست را افزایش می‌دهد. 5- استفاده از مسکن‌های بدون نیاز به نسخه برای کاهش درد کودک می‌تواند مفید باشد. درد مداوم یا افزایش قرمزی، تورم، گرمی زخم نشان‌دهنده نیاز به ارزیابی پزشک و درمان بیشتر است.