برای رفع استفراغ نوزاد راهنماییمی فرمایید؟ شایعترین علل استفراغ نوزادی شیرخوردن زیاد است. از علل دیگر ریفلاکس، انسداد گوارشی، بیماریهای متابولیک و. هست. اگر تشخیص ریفلاکس بوده. ریفلاکس در شیرخواران امری طبیعیست و تنها در شرایطی دارو مثل رانیتیدین تجویز میشود که یا شیرخوار دچار افت وزن شده باشد و یا دچار عوارض ریوی و تنفسی شده باشد. در غیر اینصورت میتوان با اقداماتی مثل اروغ گرفتن و. از شدت ان کم کرد برای اگاهی کامل از این اقدامات به کانال تلگرامی @drnedahakimian مراجعه و #ریفلاکس شیرخواران را سرچ کنید.

استفراغ , نوزاد , رانیتیدین , استفراغ نوزاد

اگه نوزاد ۱۵ روزه در یه نوبت خیلی بالا بیاره خیلی زیاد میشه بهش شربت رانینتیدین داد؟نوزاد من در بدر تولد استفراغ میکرد و چند روز بستری بود و این شربت و دکتر تجویز کرده که گفت اگه بالا نمیاره مصرف نشه الان میشه استفاده کرد؟؟

1
0

برای رفع استفراغ نوزاد راهنماییمی فرمایید؟ استفراغ , نوزاد , رانیتیدین , استفراغ نوزادشایعترین علل استفراغ نوزادی شیرخوردن زیاد است. از علل دیگر ریفلاکس، انسداد گوارشی، بیماریهای متابولیک و. هست. اگر تشخیص ریفلاکس بوده. ریفلاکس در شیرخواران امری طبیعیست و تنها در شرایطی دارو مثل رانیتیدین تجویز میشود که یا شیرخوار دچار افت وزن شده باشد و یا دچار عوارض ریوی و تنفسی شده باشد. در غیر اینصورت میتوان با اقداماتی مثل اروغ گرفتن و. از شدت ان کم کرد برای اگاهی کامل از این اقدامات به کانال تلگرامی @drnedahakimian مراجعه و #ریفلاکس شیرخواران را سرچ کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

استفراغ در نوزادان می‌تواند ناشی از دلایل متفاوتی باشد و معمولاً نیاز به بررسی پزشک دارد. نوزاد شما که در گذشته دچار استفراغ شده و بستری بوده است، نیازمند توجه ویژه‌ای است. رانینتیدین یک داروی ضد اسید و مهارکننده‌ی پمپ پروتون است که در موارد خاص و تحت نظر پزشک می‌تواند برای کاهش اسید معده تجویز شود. برای نوزاد 15 روزه‌، تجویز دارو باید طبق دستور پزشک صورت پذیرد. بنابراین، قبل از دادن هرگونه دارو، توصیه می‌شود حتماً با پزشک معالج مشورت کنید. در مواقع استفراغ شدید یا تکراری، فوراً به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق تشخیص داده شود و درمان مناسب صورت گیرد. همچنین، جهت کنترل استفراغ، نوزاد را در وضعیتی قرار دهید که نیمه نشسته باشد و غذا را به آرامی و در دفعات کمتر به او بدهید.