برایی درمان سرفه ی خلطی چه دارویی مصرف شود؟

سلام پسرم سه روز سرفه ی خشک بعدش خلطی داشت خودم سفکسیم ۱۰۰ و سالبوتامول دادمش .ب مدت۳ شب هم تب داشت.الان سفکسیمش تمام شد و سفره هلش همچنان خلطی شدید داره چ شربتی بدم ایا به انتی بیوتیک قوی تر بدم میتریم هنوز عفونت دلشته باشه

3

مامان جان هرسرفه ای حتی خلطی نشانه عفونت نیست که آنتی بیوتیک داده بشه.سفکسیم هم روی عفونت ریه یا سینوس تاثیر نداره.سالبوتامول هم فقط در ریه های حساس داده میشه.اگر سرفه ها بیشتر شد به متخصص کودکان مراجعه کنید وگرنه سرماخوردگی ساده خودش تا ۷ روز خوب میشه و دارویی نیاز نداره.سرفه باید باشه تاخلط خارج بشه سرفه رو سرکوب نمیکنیم

دکتر نسیم مه

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسیم مه
1

سلام اغلب عفونتهای دستگاه تنفس فوقانی،ویروسی هستند و به انتی بیوتیک نیازی ندارند.معمولا درمانهای علامتی مثل مایعات گرم حاوی عسل(بالای سن یکسال)و شربتهای ضد سرفه نظیردیفن هیدرامین(بالای ۲سال)کمک کننده هستند.درصورت عدم بهبودی به پزشک کودکان مراجعه نمایید و هرگز خودسرانه ،انتی بیوتیک ندهید.

دکتر مرجان مکی پور

متخصص کودکان ( اطفال )
دکتر مرجان مکی پور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با توجه به شرح حالی که داده اید، به نظر می رسد کودک شما از یک عفونت تنفسی رنج می برد که با سرفه خلطی همراه است. در این موارد معمولا داروی آنتی‌بیوتیک مورد استفاده برای درمان عفونت خاص است و بستگی به نوع باکتری موجود دارد. اغلب پزشکان از داروهایی مانند آموکسیسیلین یا سفورانتین برای درمان این نوع عفونت ها استفاده می کنند. اما همیشه بهتر است قبل از شروع یک دوره آنتی‌بیوتیک، نظر یک پزشک متخصص را جویا شوید، بنابراین پیشنهاد می کنیم حتما به پزشک مراجعه کنید تا داروی بهتر و مناسب تری را پیشنهاد دهد. یادتان باشد که مصرف غیرمنظم و بدون نظارت پزشک از آنتی‌بیوتیک ها می تواند منجر به مقاومت باکتری ها در برابر این داروها شود، که این امر در آینده می تواند درمان عفونت های جدی تر را سخت تر کند.

سرفه به همراه خلط می‌تواند نشان‌دهنده عفونت مجاری تنفسی باشد که ممکن است به یک آنتی‌بیوتیک نیاز داشته باشد اگر عفونت باکتریایی تشخیص داده شود. با توجه به اینکه سفکسیم به تنهایی نتیجه مطلوبی نشان نداده و سرفه همچنان ادامه دارد، توصیه می‌شود قبل از مصرف هر گونه داروی دیگر، به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید تا وضعیت فرزندتان را به دقت بررسی کند. افزایش مصرف مایعات گرم و استفاده از دستگاه بخارساز می‌تواند به کاهش نشانه‌ها کمک کند. اگر پزشک آنتی‌بیوتیک قوی‌تری تجویز کرد مانند آموکسی‌سیلین/کلاولانیک اسید، لازم است که دوره درمان طبق دستورالعمل تکمیل شود. داروهایی مانند سالبوتامول به عنوان برونکودیلاتور استفاده می‌شوند و اگر سرفه به دلیل تنگی نفس باشد، می‌تواند مفید باشد. با این حال، مصرف خودسرانه این داروها بدون تجویز پزشک توصیه نمی‌شود.