آیا نصف قرص پروپرانول 10 تاثیری دارد؟ سلام حقیقت اینه که ، پرانول 10 اصلا خط دار نیست و دوز بسیار کمی هست . اگر تصمیم به ترک دارین دیگه نصف یا یکی خوردن که فرقی نداره . ترک پروپرانولول کار سختی نیست ، پس اگر علائمتونو کنترل می کنه ،قطع این دوز کم به نظر لزومی نداره .. به طور کلی این گروه داروریی ، اگر عوارضی مثل کاهش فشار یا ضربان براتون ندارند ، داروهای خوبی هستند. سلام کاهش دوز اهسته صورت گیرد به روانپزشک هم مراجعه کنید موفق باشید.

نصف , طپش , نصف قرص , پروپرانول

سلام .من حدود ۱۵ سال به دلیل طپش قلب و لرزش خفیف دست به ویژه هنگام بیداری صبح ها روزی یک عدد پروپرانول ۱۰ مصرف میکنم .الان بیست روزی میشه به دلایلی از جمله برای قطع وابستگی صبحها نصف قرص رو میخورم .ایا نصفه کردن قرص ۱۰ از نظر علمی کار درستی هست یا خیر؟اگه این قرص رو بطور کامل همیشه مصرف کنم با علم به اینکه وضعیت روحی و جسمیم بهتر میشه مشکل ایجاد خواهد کرد؟چون از وابستگی قرص در سنین بالاتر و پیری میترسم .

3
2

آیا نصف قرص پروپرانول 10 تاثیری دارد؟ نصف , طپش , نصف قرص , پروپرانولسلام حقیقت اینه که ، پرانول 10 اصلا خط دار نیست و دوز بسیار کمی هست . اگر تصمیم به ترک دارین دیگه نصف یا یکی خوردن که فرقی نداره . ترک پروپرانولول کار سختی نیست ، پس اگر علائمتونو کنترل می کنه ،قطع این دوز کم به نظر لزومی نداره .

1

آیا نصف قرص پروپرانول 10 تاثیری دارد؟ نصف , طپش , نصف قرص , پروپرانولبه طور کلی این گروه داروریی ، اگر عوارضی مثل کاهش فشار یا ضربان براتون ندارند ، داروهای خوبی هستند

3

آیا نصف قرص پروپرانول 10 تاثیری دارد؟ نصف , طپش , نصف قرص , پروپرانولسلام کاهش دوز اهسته صورت گیرد به روانپزشک هم مراجعه کنید موفق باشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اولاً، باید گفت تصمیم به تجویز و تغییر دوز دارو باید توسط پزشک شما اتخاذ شود. پروپرانول یک داروی بتا بلاکر است که فشار خون را کاهش می دهد و علائم مرتبط با طپش قلب را کاهش می دهد. در مورد مصرف طولانی مدت، لازم است گفت که هر دارویی ممکن است عوارض جانبی داشته باشد و ممکن است تاثیر بر سلامت شما در سنین بالا داشته باشد. به همین دلیل، بحث در مورد وابستگی به دارو و تاثیرات آن بر سلامت در سنین بالا با پزشک معالج شما مهم است.

پروپرانول یک بتابلاکر است که برای کنترل طپش قلب و لرزش‌های خفیف تجویز می‌شود. مصرف نصف این قرص ممکن است تأثیر آن را کاهش دهد و به کنترل وضعیت شما کمک نکند. معمولاً برای تغییر دوز یا نحوه مصرف دارو باید با پزشک مشورت شود، زیرا کاهش یا قطع ناگهانی آن می‌تواند به مشکلاتی از جمله برگشت علائم منجر شود. اگر از وابستگی به دارو یا عوارض جانبی نگران هستید، بهترین کار این است که با پزشک خود در مورد علائم و دغدغه‌هایتان صحبت کنید. آن‌ها می‌توانند راهنمایی کنند که چگونه به طور مؤثر و ایمن دوز دارو را کاهش دهید بدون اینکه خطرات سلامتی برای شما ایجاد شود.