توده سالیدسیسیتیک باابعاد24درحالب کلیه چه درمانی دارد؟ توده سالید یعنی توده توپر و سیستیک برعکس هست یعنی کیست و تو خالی،بنابراین سالید سیستیک معنی نمیدهد و از طرفی یک توصیف از یک ضایعه است نه تشخیض ویا نام یک بیماری!بهتر است با تمام مدارک به یک اورولوژیست مراجعه کنید. با سلام طبق شرحی که میفرمایید، احتمال تومورهای بدخیم سیستم ادراری وجود دارد. با مدارکتون به اورولوژیست مراجعه کتید.. کیستهای کلیه چهار نوع هستند که نوع یک و دو نیاز به اقدامی نداره ولی سه احتمال بدخیمی و نیاز به جراحی داره و نوع چهار حتما جراحی کلیه نیاز داره..

سالیدسیسیتیک , باابعاددرحالب , حالب , توده

توده سالیدسیستیک باابعاد۲۴ددحالب کلیه چپ نیازبه عمل داردیانه.چه درمانی براش هست وچه بیمارستانی متخصص این مریضی هست؟

3
0

توده سالیدسیسیتیک باابعاد24درحالب کلیه چه درمانی دارد؟ سالیدسیسیتیک , باابعاددرحالب , حالب , تودهتوده سالید یعنی توده توپر و سیستیک برعکس هست یعنی کیست و تو خالی،بنابراین سالید سیستیک معنی نمیدهد و از طرفی یک توصیف از یک ضایعه است نه تشخیض ویا نام یک بیماری!بهتر است با تمام مدارک به یک اورولوژیست مراجعه کنید

-4

توده سالیدسیسیتیک باابعاد24درحالب کلیه چه درمانی دارد؟ سالیدسیسیتیک , باابعاددرحالب , حالب , تودهبا سلام طبق شرحی که میفرمایید، احتمال تومورهای بدخیم سیستم ادراری وجود دارد. با مدارکتون به اورولوژیست مراجعه کتید.

-2

توده سالیدسیسیتیک باابعاد24درحالب کلیه چه درمانی دارد؟ سالیدسیسیتیک , باابعاددرحالب , حالب , تودهکیستهای کلیه چهار نوع هستند که نوع یک و دو نیاز به اقدامی نداره ولی سه احتمال بدخیمی و نیاز به جراحی داره و نوع چهار حتما جراحی کلیه نیاز داره.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

توده های سالیدسیستیک کلیه معمولا خطرناک نیستند اما بسته به اندازه و موقعیت آن ممکن است نیاز به درمان داشته باشند. برای توده ای به اندازه 24 میلیمتر، ممکن است از روش های غیرجراحی مثل درمان با اشعه یا استفاده از داروهای خاص برای کاهش حجم آن استفاده شود. اما بهترین راهنمایی می تواند از طرف یک پزشک کلیه ارائه شود. همچنین بیمارستان های متخصص می توانند در ارائه درمان های به روز و متناسب با شرایط بیمار مفید باشند.

توده‌های سالیدسیستیک کلیه می‌توانند طیف گسترده‌ای از اختلالات و تشخیص‌ها را شامل شوند که از جمله مهمترین آنها کیست‌های ساده تا تومورهای بدخیم است. تشخیص دقیق نیازمند آزمایش‌های تصویربرداری مانند سونوگرافی، سی‌تی اسکن، یا MRI است و در برخی موارد ممکن است بیوپسی نیز لازم باشد. درمان بسته به نوع توده و تشخیص قطعی تعیین می‌شود. در صورتی که توده خوش‌خیم باشد و علائمی ایجاد نکند، ممکن است نیاز به مداخله‌ای نباشد و فقط نظارت دوره‌ای کافی باشد. اما در صورت بدخیم بودن یا شک به نوع توده، جراحی مانند نفرکتومی (برداشتن کلیه جزئی یا کامل) ممکن است توصیه شود. برای انتخاب بهترین بیمارستان و متخصص، به بیمارستان‌های تخصصی اورولوژی و نفرولوژی مانند بیمارستان شهید غریبی یا بیمارستان علوم پزشکی دانشگاه تهران مراجعه کنید. این مراکز معمولاً تیم‌های متخصص و تجهیزات پیشرفته‌ای برای مدیریت مشکلات مشابه دارند.