3 ماهه بعد از سقط پریود نشدم با اینکه بقایا ندارم و بتام زیر 2 هست مشکلم چیست؟

۱۲دی بچه سه ماهه داشتم کورتاژ کردم حدود ۴۰روز لکه بینی و گاهی در حد پریود خونریزی داشتم تا۱۹بهمن که حدود سه روز مثل پریود شدم از ۱۹بهمن تا امروز که ۴ اردیبهشته پریود نشدم ازمایش بتا دادم منفی و زیر ۲بود سونوی بقایا هم دادم بفایا نداشتم در حد ۰/۲سی سی بود میخاستم بدونم مشکل من چیه چرا پریود نمیشوم،الانم یه بچه ۱۵ماهه دارم شیرمیدم وزنم یه دفعه اومد پایین کم خونی هم داشتم قرص اهن میخورم خیلی ممنون میشم اگه بگین مشکلم. چیه چیکارکنم؟

0

در صورتیکه مشکل تیروئید نداشته باشید و کیست تخمدان هم نداشته باشید می تونید از قرص جلوگیری برای تنظیم قاعدگی استفاده کنید

دکتر بهار پویا

متخصص و جراح زنان زایمان و نازایی - د...دارایی بورد تخصصی زنان و زایمان
دکتر بهار پویا
-1

با سلام تست تیرویید و آزمایش های هورمونی و سونوگرافی رحم و تخمدانها انجام شود

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
1

سلام سونوگرافی از رحم و ازمایش هورمونی انجام دهید

دکتر آزیتا درابادی زارع

جراح و متخصص زنان ، زایمان - کولپوسکوپی
دکتر آزیتا درابادی زارع
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

علل عدم پریودی پس از سقط ممکن است شامل عوامل هورمونی، استرس، تغییرات وزنی، و یا مشکلات اولیه در رحم باشد. شدت کم خونی ممکن است موجب تاخیر یا عدم وقوع پریود شود. برای یک بررسی جامع، ممکن است نیاز به مراجعه به پزشک متخصص زنان برای ارزیابی جامع تر و دریافت درمان مناسب باشد. شما باید همچنین با پزشک خود در مورد وزن و استرس خود صحبت کنید تا بتوانید بهترین راهکار برای مشکلات خاص خود را بیابید.

پس از سقط جنین، بازگشت قاعدگی ممکن است به دلایل متعددی به تأخیر بیفتد. در صورتی که سطح بتا HCG زیر 2 است و سونوگرافی نشان‌دهنده عدم وجود بقایای جنینی است، می‌توان علل زیر را برای عدم قاعدگی در نظر گرفت: 1. **شیردهی**: شیردهی معمولاً باعث افزایش پرولاکتین می‌شود که می‌تواند تخمک‌گذاری را مهار کند و باعث تاخیر در قاعدگی شود. 2. **تغییر وزن**: کاهش سریع وزن می‌تواند باعث اختلال در هورمون‌ها و توقف قاعدگی شود. 3. **کم‌خونی**: به خصوص در افرادی که بعد از سقط و خونریزی کم‌خونی دارند، می‌تواند ناشی از کمبود آهن باشد. مصرف مکمل آهن ممکن است به بهبود وضعیت کمک کند. پیشنهاد می‌شود به جهت بررسی دقیق‌تر و دریافت راهنمایی‌های لازم به متخصص زنان مراجعه کنید. همچنین ادامه مصرف آهن و پایش وضعیت سلامت عمومی (مخصوصاً تغذیه و ورزش مناسب) توصیه می‌شود.