آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ سلام، خیر به اینصورت منتقل نمیشه، ذهنتون رو درگیر نکنید. وقتی واکسن زدید ایمن هستید پس اگر وسواس فکری ایجاد شد بفکر درمان وسواس باشید. به هیچ وجه از زخم های تمیز که آلوده به خاک و یا ترشحات دام نباشند دچار کزاز نخواهید شد.. انتقال کزاز از این طریق نیست نگران نباشید. سلام نگران نباشید و مشکلی پیش نم آید. سلام خیر نگران نباشید به این صورت منتقل نمیشود. سلام وقتی واکسن زده باشید یعنی ایمنی مناسب دارید و مبتلا نخواهید شد مضافا اینکه از طریق زخم تمیز که با خاک یا مورد دیگر آلوده نشده باشد، کزاز منتقل نخواهد شد.

زخم , کزاز

سلام ببخشید من موهای دستمو با ژیلت تمیز کردم و به ژیلت حساسیت دارم وقتی دستمو می خارونم دستم زخم میشه ممکنه از این زخمی که رو دستم ایجاد میشه کزاز بگیرم؟حدود نه سال پیش واکسن کزاز هم زده ام هر موقع جایی از بدنم زخم میشه سریع با آب صابون می شورم امابازهم میترسم این بیماری رو بگیرم ممکنه از زخم های کوچیک کزاز گرفت؟

7
0

آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ زخم , کزازسلام، خیر به اینصورت منتقل نمیشه، ذهنتون رو درگیر نکنید

0

آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ زخم , کزازوقتی واکسن زدید ایمن هستید پس اگر وسواس فکری ایجاد شد بفکر درمان وسواس باشید

0

آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ زخم , کزازبه هیچ وجه از زخم های تمیز که آلوده به خاک و یا ترشحات دام نباشند دچار کزاز نخواهید شد.

0

آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ زخم , کزازانتقال کزاز از این طریق نیست نگران نباشید

0

آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ زخم , کزازسلام نگران نباشید و مشکلی پیش نم آید

-1

آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ زخم , کزازسلام خیر نگران نباشید به این صورت منتقل نمیشود

0

آیا بیماری کزاز به راحتی وارد زخم سطحی می شود؟ زخم , کزازسلام وقتی واکسن زده باشید یعنی ایمنی مناسب دارید و مبتلا نخواهید شد مضافا اینکه از طریق زخم تمیز که با خاک یا مورد دیگر آلوده نشده باشد، کزاز منتقل نخواهد شد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیماری کزاز از طریق خاک، خاکستر و گل رطوبتی که باکتری کزاز را حاوی می باشند، در زخم های عمیق یا متوسط ایجاد می شود. زخم های کوچک و سطحی معمولا در معرض خطر ابتلا به کزاز نیستند. همچنین، واکسین کزاز 10 سال بعد از اولین واکسیناسیون نیاز به تجدید دارد. بنابر این، اگر 9 سال از زمان واکسن شما گذشته است، شما هنوز در امان هستید. با این حال، در صورت ایجاد زخم عمیق یا نگرانی از ابتلا به کزاز، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

کزاز یک بیماری باکتریایی خطرناک است که عمدتاً از طریق زخم‌های عمیق و آلوده منتقل می‌شود و معمولاً زخم‌های سطحی خطر زیادی برای ابتلا به کزاز ایجاد نمی‌کنند. واکسن کزاز که معمولاً هر ده سال یک بار تجدید می‌شود، محافظتی کافی ایجاد می‌کند. شما نه سال پیش واکسن زده‌اید، بنابراین محافظت کافی دارید. برای کاهش خطر، زخم‌ها را به‌خوبی با آب و صابون شستشو دهید و مراقب نشانه‌های عفونت باشید. در صورت بروز زخم‌های عمیق یا نشانه‌های غیرعادی، به پزشک مراجعه کنید.