آیا ریختن قطره قبل از معاینه چشم ضرر دارد؟ ریختن قطره برای معاینات متعددی استفاده میشه، تعیین رفرکشن، فشار چشم، معاینه شبکیه، دستگاههایی که فرمودین ضرری برا ی چشم ندارند، و انجام معاینات بسته به صلاحدید پزشک انجام میشه..

چشم , ریختن , قطره , معاینه چشم , چشم پزشکی

سلام و وقت بخیر
من ۲ سوال چشم پزشکی دارم

۱- علت ریختن قطره چشمی قبل معاینه چیست؟
بخاطر سوزش بعد از ریختن در چشم ضرر نداره؟
و آیا الزامی هست یا فقط برای افراد مسن هست؟

۲- اون دو دستگاهی که توسط منشی مطب چشم پزشکی استفاده میشه و چانه و پیشانی روی اون چسبونده میشه ، تنظیمات خاصی (دوز و دقت عکسبرداری یا فشار چشم) برای استفاده در افراد جوان و مسن داره ؟ این دستگاه ها برای چشم ضرر ندارن؟ یعنی تنظیمات اون برای افراد جوان و مسن یکسانه؟؟؟

1
-2

آیا ریختن قطره قبل از معاینه چشم ضرر دارد؟ چشم , ریختن , قطره , معاینه چشم , چشم پزشکیریختن قطره برای معاینات متعددی استفاده میشه، تعیین رفرکشن، فشار چشم، معاینه شبکیه، دستگاههایی که فرمودین ضرری برا ی چشم ندارند، و انجام معاینات بسته به صلاحدید پزشک انجام میشه.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

1- استفاده از قطره چشم در برخی معاینات الزامی است تا عضلات چشم را فلج کند تا چشم پزشک بتواند به عمق چشم نگاه کند. این قطره ها به طور کلی ایمن هستند ولی ممکن است موقتا سبب بی حسی یا تاری دید شوند که بعد از مدتی از بین می رود. همچنین همیشه باید قبل از استفاده از قطره چشم، حساسیت شما به قطره چک شود. 2- دستگاه های معاینه چشم همچون توپوگرافی و OCT آسیبی به چشم وارد نمی کنند. این دستگاه ها با ایجاد تصاویر سه بعدی از سطح و عمق چشم، به چشم پزشک کمک می کنند تا بهتر بتواند وضعیت چشم شما را ارزیابی کند. تنظیمات این دستگاه ها بر اساس سن شما تغییر نمی کنند.

استفاده از قطره‌های چشمی قبل از معاینه چشم معمولاً برای گشاد کردن مردمک یا بررسی فشار داخل چشم انجام می‌شود. این قطره‌ها می‌توانند باعث سوزش موقتی شوند اما معمولاً بی‌ضرر هستند. این روش برای دقت بالاتر معاینه الزامی است و برای همه، نه تنها افراد مسن، استفاده می‌شود. دستگاه‌های مورد استفاده در مطب چشم‌پزشکی، مانند اسلیت لمپ و تونومتری، معمولاً تنظیماتی دارند که از سن بیمار مستقل هستند، اما ممکن است بسته به وضعیت خاص بیمار تنظیم شوند. این دستگاه‌ها بی‌خطر هستند و استفاده صحیح از آن‌ها باعث هیچ گونه آسیبی به چشم نمی‌شود.