آیا طب سنتی در درمان بیماری پیرونی راهکاری دارد؟

سلاممنبیماریپیرونیدارمدوسالهولیششماههدارومصرفممیکنمدرضمنچندبارتزریقدرناحیهپلاکهمداشتمولیهیچنتیجهاینداشتهایاامیدیبهبهبودیهست؟لطفاراهنماییکنید

-1

سلام با توجه به موارد ذکر شده ( عدم پاسخ به درمان طبی و تزریق) کاندید جراحی و احتمالا گذاشتن پروتز آلت هستید. طب سنتی جایگاهی در درمان ندارد. به متخصص اورولوژی مراجعه نمایید.

دکتر نعمت اله قربانی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسل...
دکتر نعمت اله قربانی
-1

سلامتی سنتی جایگاهی ندارد،اگر مشکلی در عمل مقاربت ندارید،بهتر است که با بیماری مدارا کنید،ولی اگر مشکل دارید باید به متخصص ارولوژی مراجعه،تا با بررسی،بهترین روش جراحی را به شما پیشنهاد بدهد

دکتر کامیار اقبالی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری(ارولوژی)
دکتر کامیار اقبالی
-2

درمان ابن ضایعه مشکل است و در موارد زیادی نتیجه درمان ،حتی جراحی رضایت بخش نیست.بهتر است با آن کنار بیایید! دانستن این مساله مهم است که بیماری پیروانی به هیچ وجه خطرناک و پیشرونده نیست نگران نباشید!

دکتر محمدمهدی ایمانی

فلوشیپ اندویورولوژی و لاپاروسکوپیجراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
دکتر محمدمهدی ایمانی
-1

سلام در درمان بیماری پیرونی باید به نتایج نسبی نیز قانع بود. تصمیگیری برای جراحی باید با احتیاط و با توجه به نتایج نه چندان ایدهآل آن اخذ شود. درمان سنتی جایگاهی ندارد.

دکتر آرش آذری پور

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تن...دارای بورد تخصصی
دکتر آرش آذری پور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بیماری پیرونی، اغلب به دلیل تجمع بافت فیبریز در داخل آلت تناسلی مردان اتفاق می‌افتد. اگرچه متاسفانه درمان قطعی از طرف طب سنتی برای این بیماری وجود ندارد، با این حال برخی تجویزات گیاهی می‌تواند به بهبود علایم کمک کند. مراجعه به پزشک متخصص و بررسی وضعیت سلامتی خود می‌تواند راه بهتری باشد. با توجه به تجربیات شما در تزریق و استفاده از دارو، باید توجه داشت که درمان بیماری پیرونی ممکن است کمی پیچیده باشد و احتمالاً نیاز به ترکیب چندین روش درمانی داشته باشد.

بیماری پیرونی شرایطی است که باعث تشکیل بافت اسکار در داخل آلت تناسلی مردان می‌شود، که می‌تواند به انحنای دردناک یا ناهنجاری منجر شود. درمان‌های طب سنتی معمولاً شامل کاهش التهاب و بهبود جریان خون می‌باشند. برخی گیاهان پیشنهاد شده شامل پلنگ‌بری (Gotu Kola)، جینکو بیلوبا، و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی می‌باشند. این درمان‌ها ممکن است به کاهش علائم کمک کنند، اما شواهد علمی قطعی برای اثربخشی قطعی آنها وجود ندارد. درمان‌های پزشکی مانند تزریق، داروهای دخوراکی و جراحی معمولاً نتایج بهتری دارند، اما مشاوره با پزشک متخصص برای یافتن بهترین راهکار مطابق با شرایط شما ضروری است.