آیادرمان دیگری غیر از مصرف قرص اورسافار برای بیماری psc وجود دارد؟ سلام. در مقالات جدید هم. اروسوفار تاثیری در درمان پی اس سی ندارد و داده نمیشود بنابراین. ارسوفار هم تاثیری ندارد فقط باید مرتب تحت نظر پزشک باشید . کولونوسکوپی انجام. دادید یا نه در صورتی که. تنگی واضح. در مجاری باشد بله ای ار سی پی و بالون و استنت. زده میشود توضیحات بیشتر در خدمتم. کدام شهر هستید. سلام.چون تنگی در نقاط مختلف و متعدد هست فقط در مواردی از استنت استفاده میشه که تنگی شدید وجود داشته باشه.در ضمن همراهی زیادی با کولیت اولسروز داره گه باید از اون نظر هم بررسی انجام بشه.

psc , آیادرمان , اورسافار

سلام بنده اخیرا در ام ار ای متوجه بیماری pscشدم که اسیب زیادی به کبدم وارد کرده و کبدم فیبروز شده دکتر برای من مصرف روزانه ۳کپسول اورسوفار ۳۰۰میلی گرم تجویز کرده .ایا درمانی غیر از درمان فوق وجود دارد؟ وایا امکان بالن زدن در مجاری صفراوی برای بیماری من وجود دارد؟

2
0

آیادرمان دیگری غیر از مصرف قرص اورسافار برای بیماری psc وجود دارد؟ psc , آیادرمان , اورسافارسلام. در مقالات جدید هم. اروسوفار تاثیری در درمان پی اس سی ندارد و داده نمیشود بنابراین. ارسوفار هم تاثیری ندارد فقط باید مرتب تحت نظر پزشک باشید . کولونوسکوپی انجام. دادید یا نه در صورتی که. تنگی واضح. در مجاری باشد بله ای ار سی پی و بالون و استنت. زده میشود توضیحات بیشتر در خدمتم. کدام شهر هستید

0

آیادرمان دیگری غیر از مصرف قرص اورسافار برای بیماری psc وجود دارد؟ psc , آیادرمان , اورسافارسلام.چون تنگی در نقاط مختلف و متعدد هست فقط در مواردی از استنت استفاده میشه که تنگی شدید وجود داشته باشه.در ضمن همراهی زیادی با کولیت اولسروز داره گه باید از اون نظر هم بررسی انجام بشه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیماری کولانژیت اسکلروزانگ پریمر (PSC) یک بیماری التهابی مزمن است که بر مجاری صفراوی تأثیر می‌گذارد و می‌تواند منجر به فیبروز کبد شود. درمان استاندارد بیماری PSC، مصرف اورسودئوکسی کولیک اسید (که با نام تجاری اورسوفالک و اورسوفورت شناخته می‌شود) است که به کاهش گرفتگی صفرا کمک کرده و تا حدی از پیشرفت بیماری می‌کاهد. با این حال، در مواردی که بیمار دچار انسداد شدید می‌شود، ممکن است نیاز به روش‌های دیگری مانند بالون دیلاتاسیون یا استنت‌گذاری در مجاری صفراوی باشد تا مسیر صفرا باز شود و جریان صفرا بهبود یابد. همچنین، در موارد پیشرفته بیماری که باعث نارسایی کبدی می‌شود، پیوند کبد ممکن است تنها گزینه درمانی باشد. همچنین تحقیقات نشان داده‌اند که درمان‌های حمایتی مانند اصلاح رژیم غذایی، مدیریت استرس و اجتناب از مصرف الکل می‌تواند به کنترل علائم کمک کند. در نهایت، مشورت با پزشک متخصص گوارش و کبد برای دریافت اطلاعات دقیق و برنامه‌ریزی درمانی مناسب ضروری است.