آیا قند 200 خطرناک است؟ با سلام نیاز به بررسی و معاینه و آزمایشات بیشتر و hga1c و معاینات عصبی از نوروپاتی و کلیوی از نظر نفروپاتی و معاینه چشم دارند .. سلام. بایستی آزمایش چکاپ قند سه ماهه و عملکرد کلیوی انجام شود.کنترل نوسان قند خون با یک برنامه غذایی اصولی می تواند عوارض دیابت را بسیار کنترل کند.. سلام.بهتره آزمایش قند ناشتا و ۲ ساعت بعد از غذا و HbA1C انجام بدید و جهت تنظیم دوز داروها مراجعه کنید.

قند , دوتا , جدیدا , انگشت پای , قند خون

سلام وقت بخیر مامان من ۵۵ سالش قند داره و روزی دوتا متفورمین مصرف میکنه جدیدا میگه صبح ها بدون صبحانه قندشو میگیره ۱۶۰ هست حتی شب قبل هم رعایت کرده و شیرینجات نخورده البته قدنش از ۲۰۰ تا حالا بالاتر نرفته یه مقدارم همیشه عصبی هست و تاثیر داشته باشه حالا انگشت شست پای چپش یک مدت درد میکنه مخصوصا هنگام پیاده رویی ایا ممکنه به قند مربوط باشه؟؟قندش این مقدار زیاده؟

3
1

آیا قند 200 خطرناک است؟ قند , دوتا , جدیدا , انگشت پای , قند خونبا سلام نیاز به بررسی و معاینه و آزمایشات بیشتر و hga1c و معاینات عصبی از نوروپاتی و کلیوی از نظر نفروپاتی و معاینه چشم دارند .

1

آیا قند 200 خطرناک است؟ قند , دوتا , جدیدا , انگشت پای , قند خونسلام. بایستی آزمایش چکاپ قند سه ماهه و عملکرد کلیوی انجام شود.کنترل نوسان قند خون با یک برنامه غذایی اصولی می تواند عوارض دیابت را بسیار کنترل کند.

0

آیا قند 200 خطرناک است؟ قند , دوتا , جدیدا , انگشت پای , قند خونسلام.بهتره آزمایش قند ناشتا و ۲ ساعت بعد از غذا و HbA1C انجام بدید و جهت تنظیم دوز داروها مراجعه کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قند خون بالای 200 می‌تواند نشان‌دهنده مرحله‌ای از دیابت به نام دیابت نوع 2 باشد. اگر مادر شما علائمی مانند خستگی، گرسنگی شدید، خشکی دهان، افزایش نیاز به ادرار و یا درد یا خارش در پاها دارد، بهتر است با پزشک مشورت کنید. علاوه بر این، درد به دلیل انسداد عروق کوچک در پا ممکن است نشان‌دهنده عوارض دیابت باشد. تاکید می‌کنم که این اطلاعات براساس تجربیات کلینیکی است و جایگزین مراجعه به پزشک نمی‌شود. در سلامت همیشگی خود تلاش کنید.

قند خون ناشتا 160 و غیرناشتا 200 نگران‌کننده است و نشان از عدم کنترل مناسب قند خون دارد، به خصوص در فردی که متفورمین مصرف می‌کند. این مقدار ممکن است به دلیل مقاومت انسولینی یا کنترل ناکافی رژیم غذایی و ورزش باشد. درد انگشت شست پا می‌تواند به دلیل نوروپاتی دیابتی یا مشکلات دیگری همچون التهاب مفاصل باشد که شایع‌ترین علل آن در افراد مبتلا به دیابت است. پیشنهاد می‌شود بیمار با پزشک خود مشورت کند تا علاوه بر تنظیم مجدد داروی خود، بررسی دقیق‌تری از نظر عوارض دیابت مانند نوروپاتی و مشکلات عروقی انجام شود. کنترل استرس و بهبود عادات غذایی و فعالیت بدنی نیز می‌تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.