آیا تداخل قرص سرترالین با داروی گیاهی وجود داد؟ سلام شما باید داروی سرترالین را با نظر متخصص اعصاب کم میکردید ممکنه قطع ناگهانی دارو باعث این حالت شده ،از طرفی داروهای گیاهی هم فاقد عارضه نیستند و شما الان داروهای گیاهی زیادی میخورید ممکنه عارضه اینها هم باشه. خودسرانه دارو را قطع نکنید و حتما با متخصص اعصاب مشورت کنید.

ماه , تداخل دارویی , سرترالین

سلام من به مدت ۸ ماه بود که قرص سرترالین رو مصرف میکردم و الان روزی به مقدار یک دوم سرترالین ۵۰ میخوردم و سرگیجه های زیادی داشتم مشکل گوش و سر هم ندارم سرگیجه ها واقعا اذیتم میکرد به همین دلیل داروی گیاهی رو جایگزین شیمیایی کنم و سرترالین رو قطع کردم الان یه هفته ست که داروی گیاهی میخورم سرگیجه هام خوب شده ولی یه احساس بدی رو تو سرم دارم گاها مثل شوک میخواستم بدونم آیا سرترالین با گیاهی تداخل داره

1
0

آیا تداخل قرص سرترالین با داروی گیاهی وجود داد؟ ماه , تداخل دارویی , سرترالینسلام شما باید داروی سرترالین را با نظر متخصص اعصاب کم میکردید ممکنه قطع ناگهانی دارو باعث این حالت شده ،از طرفی داروهای گیاهی هم فاقد عارضه نیستند و شما الان داروهای گیاهی زیادی میخورید ممکنه عارضه اینها هم باشه. خودسرانه دارو را قطع نکنید و حتما با متخصص اعصاب مشورت کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

به طور کلی، تداخلات دارویی ممکن است بستگی به نوع داروی گیاهی و روش استفاده شما از آن داشته باشد. سرترالین، یک داروی مضاد افسردگی است که می تواند با برخی از داروهای گیاهی تداخلات دارویی داشته باشد. عوارض جانبی که احساس می کنید ممکن است از تداخل دارویی یا قطع سریع سرترالین باشد، که هر دو می تواند عارضه ای داشته باشد. برای اطمینان از ایمنی کار خود، بهتر است با متخصص سلامت مشورت کنید قبل از اینکه تغییراتی در رژیم دارویی خود ایجاد کنید.

استفاده از سرترالین، یک داروی ضدافسردگی از گروه SSRIs (مهارکننده‌های بازجذب سروتونین) می‌باشد که در درمان افسردگی و برخی اختلالات اضطرابی تجویز می‌شود. همزمانی مصرف این دارو با داروهای گیاهی ممکن است با ایجاد تداخلاتی همراه باشد. برخی از داروهای گیاهی مانند گیاه علف چای (Hypericum perforatum)، که به عنوان یک درمان گیاهی برای افسردگی نیز شناخته می‌شود، می‌تواند باعث افزایش سطح سروتونین در مغز گردد که به نوبه خود ممکن است منجر به سندرم سروتونین شود. علایم این سندرم می‌تواند شامل سردرد، گیجی، اضطراب، تعریق شدید، و حتی در موارد شدیدتر مشکلات قلبی عروقی باشد. در مورد قطع خودسرانه دارو، مانند سرترالین، بدون مشورت با پزشک معالج ممکن است منجر به بروز علایم ترک یا برگشت علایم قبلی شود. علایمی نظیر سرگیجه، شوک الکتریکی حسی، و ناآرامی ذهنی شایع‌ترین نشانه‌های قطع ناگهانی این دارو هستند. پیشنهاد می‌شود قبل از هر گونه تغییر در روند درمانی، مانند تغییر به داروهای گیاهی، با پزشک یا روانپزشک معالج مشورت نمایید تا احتمال بروز عوارض جانبی و تداخلات کاهش یابد. همچنین توجه داشته باشید که هر فردی ممکن است به صورت منحصر به فردی به داروها پاسخ دهد، از این رو نظارت پزشکی ضروری است.