استفاده از قطره پلارژین برای بچه های زیر ۱ سال ممنوع است؟ با سلام. حقیقتا علت این ممنوعیت دقیقا مشخص نشده ، با این حال بهتر است این دستور رعایت شود. بهترین راه بهبود سرماخوردگی در مرحله اول شیر مادر و یا شیر خشک با حجم کم و دفعات بیشتر و در مرحله بعد قطره یا اسپری نمکی ( رینوسالتین) یک پاف هر ۶ ساعت و تمیز کردن بینی با پوآر . قطره استامینوفن ۱۳ قطره یا ۰/۷ سی سی هر ۶ تا ۸ ساعت و حمام بخار روزانه یا بخور گرم. با رعایت موارد فوق مشکل شیرخوار در صورت ویروسی بودن در عرض ۳ تا ۵ روز فروکش می کند ، بدیهی است ادامه علایم و بدتر شدن حال عمومی و تب دار شدن و خوب شیر نخوردن، مراجعه و ارزیابی مجدد رو می طلبد..

قطره , پلارژین , ممنوعیت , نوزاد , قطره پلارژین

امروز پسرمو بردم دکتر، ۵ ماهو ۳ روزشع
باعلائم تب و سرفه
دکتر گفت ویروسیه
داروهای زیر را داد:
قطره پلارژین، قطره استامینوفن، منتول، فطره رینوسالتین
ولی من شنیدم و نامه ای دیدم از سمت سازمان غذا و دارو مبنی بر ممنوع بودن استفاده از هرگونه فراورده پلارژین برای بچه های زیر یکسال.
با این اوصاف در حال حاضر ایا من میتونم قطره پلارژین را استفاده کنم؟ چون میگن در بهبود سرفه خیلی موثره

1
-1

استفاده از قطره پلارژین برای بچه های زیر ۱ سال ممنوع است؟ قطره , پلارژین , ممنوعیت , نوزاد , قطره پلارژینبا سلام. حقیقتا علت این ممنوعیت دقیقا مشخص نشده ، با این حال بهتر است این دستور رعایت شود. بهترین راه بهبود سرماخوردگی در مرحله اول شیر مادر و یا شیر خشک با حجم کم و دفعات بیشتر و در مرحله بعد قطره یا اسپری نمکی ( رینوسالتین) یک پاف هر ۶ ساعت و تمیز کردن بینی با پوآر . قطره استامینوفن ۱۳ قطره یا ۰/۷ سی سی هر ۶ تا ۸ ساعت و حمام بخار روزانه یا بخور گرم. با رعایت موارد فوق مشکل شیرخوار در صورت ویروسی بودن در عرض ۳ تا ۵ روز فروکش می کند ، بدیهی است ادامه علایم و بدتر شدن حال عمومی و تب دار شدن و خوب شیر نخوردن، مراجعه و ارزیابی مجدد رو می طلبد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

براساس اعلامات سازمان غذا و دارو استفاده از فراورده های حاوی پلارڣین برای کودکان زیر ۱ سال ممنوع است. این قوانین برای حفظ سلامت کودکان و جلوگیری از عوارض ناشی از استفاده نادرست این فراورده ایجاد شده است. برخی از عوارض جانبی شامل تهوع، استفراغ، لرز و تب می باشد.حتی در بعضی از موارد می تواند باعث بروز تشنج شود. درواقع تشنج یکی از عوارض خطرناک این دارو در کودکان زیر یک سال است. در مواردی که دکتر تجویز کرده است، باید با او در مورد ریسک ها و منافع طرح حال مشاوره کنید.

اطلاعات موجود نشان می‌دهد که سازمان غذا و داروی ایران استفاده از محصولات حاوی پلارژین را برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی‌کند. علت این ممنوعیت به‌خاطر عدم وجود داده‌های کافی پیرامون ایمنی و اثرگذاری این محصولات برای نوزادان است. هرچند برخی پزشکان ممکن است همچنان این دارو را تجویز کنند، ولی بهتر است با پزشک کودک خود مشورت کرده و نگرانی‌هایتان را مطرح کنید. همچنین، در صورت مشاهده هرگونه واکنش غیرمعمول در حین استفاده از دارو، سریعاً با متخصص اطفال تماس بگیرید. در شرایط این چنینی، جایگزین‌های دیگری برای کاهش سرفه و تب مانند مراقبت‌های خانگی با توصیه پزشک ممکن است مطمئن‌تر باشد.