درمان ضخامت دیواره رحم در دختر16 سالگی چیست؟

سلام وقت بخیر دختر من ۱۶ ساله هست سونوگرافی تشخیص داده دیواره رحم ضخیم هست ضخامت ۱۸ درروز ۱۴ پریود ممنون میشم راهنمایی کنید

1

دخترم، در درجه ی اول بفرمایید چه علایمی داشتید و علت انجام سونوگرافی چه بوده است. ضخامت دیواره ی رحم در طول یک دوره ی ماهیانه دایم در حال تغییر می باشد. صحیح تر است که سونوگرافی اندازه گیری ضخامت دیواره ی رحم در روزهای پایانی زمان قاعدگی صورت بگیرد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

سلام عزیزم در ابتدا سونوگرافی خود را در زمان مناسب یعنی روز 3 تا 5 قاعدگی تکرار کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

با سلام.سونوگرافی را در روزهای آخر پریود تکرار بفرمایید.

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
0

با سلام و احترام و ضخامت آندومتر در دوره مختلف سیکل فرق می کند و شما اگر مشکلتان ضخامت رحم است باید روز پنجم پریود سونوگرافی رحم بدهیم و بعد از آن می توان تصمیم گیری کرد

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

ضخامت بیش از حد دیواره رحم در نوجوانان می‌تواند ناشی از نوسانات هورمونی باشد. گاهی اوقات، شرایطی مثل سندرم پلی کیستیک تخمدان‌ها می‌تواند باعث ضخامت رحم شود. در برخی موارد، داروهای هورمونی می‌توانند کمک کنند تا ضخامت رحم را کاهش دهند. در موارد نادر، اگر چیزی سبب نگرانی شود، پزشک ممکن است عمل جراحی را پیشنهاد دهد. همیشه بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا برنامه درمانی مناسب را تعیین کنید.

پریود در زنان به صورت دوره‌ای به تغییرات ضخامت دیواره رحم منجر می‌شود، و این ضخامت ممکن است بسته به مرحله سیکل قاعدگی تغییر کند. در روز 14 سیکل قاعدگی، افزایش ضخامت رحم معمولاً نشان‌دهنده فاز تخمک‌گذاری است و در برخی موارد، ضخامت بیش از حد می‌تواند به ارزیابی و پیگیری نیاز داشته باشد. اگر سونوگرافی ضخامت دیواره 18 میلی‌متر را نشان داده است، بهتر است جهت بررسی بیشتر و به‌ویژه در صورت وجود علائم دیگری از جمله خونریزی نامنظم، با متخصص زنان مشورت کنید. این وضعیت ممکن است نیاز به درمان‌های هورمونی، اصلاحات سبک زندگی یا در صورت لزوم روش‌های تشخیصی بیشتر مانند بیوپسی آندومتر داشته باشد. انجام آزمایش‌ها و مشاوره با یک پزشک متخصص برای اطمینان از عدم وجود مشکلات دیگر مانند کیست تخمدان یا دیگر اختلالات لازم است.