متخصصین داخلی؟ سلام و درود با توجه به اینکه شما ریفلاکس دارید مواد غذایی که شما استفاده کردید باعث تشدید ریفلاکستون شده .باید حتما دارو مصرف کنید و رژیم غذایی رو رعایت کنید تا ریفلاکس شما کنترل بشه و به مری آسیب نزنه..

بخیراز , متخصص داخلی , رفلاکس

سلام وقت بخیر.از حدود ۱۳ سالگی رفلاکس داشتم گاهی شدید میشد گاهی هم خیلی کم میشد تا همین فروردین امسال که یه غذای بیش از حدتندخوردم و بعد از اون غذا که میخوردم قسمت مری پشت جناغ یه حالت درد یا گرفتگی غذا داشت . ماه رمضون روزه نگرفتم تا ۸ روز آخر با افطار پنتو پرازول و با سحر فاموتدین تو همون ۸ روز خوب شدم ولی بعدش دو باری فست و فود و چیپس و پفک و اینا خوردم . الان دوباره همونجور شدم اصلا الان غذا انگار درست حرکت نمیکرد آب نمیخوردم خفه میشدم . تو ماه رمضون متوجه شدم که این رفلاکس به دلیل غذا هست.

1
0

متخصصین داخلی؟ بخیراز , متخصص داخلی , رفلاکسسلام و درود با توجه به اینکه شما ریفلاکس دارید مواد غذایی که شما استفاده کردید باعث تشدید ریفلاکستون شده .باید حتما دارو مصرف کنید و رژیم غذایی رو رعایت کنید تا ریفلاکس شما کنترل بشه و به مری آسیب نزنه.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

رفلاکس معکوس یک اختلال گوارشی است که معمولا با عوارضی نظیر درد یا چسبندگی در قسمت مری مشخص می‌شود. بیشتر موارد رفلاکس غذایی شدت آن را افزایش می‌دهد. برای مدیریت و کنترل رفلاکس، توصیه می‌شود که بهترین روش‌های تغذیه و پیشگیری را رعایت کنید. مصرف غذاهای سنگین، چیپس و فست فودها را محدود کنید و از داروهای معده‌ای توصیه شده توسط پزشک استفاده نمایید. مشاوره با یک متخصص داخلی می‌تواند به شما کمک زیادی برای مدیریت موثر رفلاکس ارائه دهد.