متخصص داخلی یا کبد لطفا راهنمایی کنید؟ سلام البته قطعا در این مورد متخصص خون کودک شما بهتر می تونن نظر بدن، اما به طور معمول واکسن نزدن در موارد سرطان و شیمی درمانی به علت این است که ایمنی بدن ضعیف می شود و عوامل ضعیف شده ای که با واکسن وارد بدن می شود می تواند باعث بروز بیماری شود ،حالا بعد از بهبود بیماری و پایان شیمی درمانی ،زمانی که ایمنی فرد به حد طبیعی بر می گردد ،می شود واکسیناسیون را انجام داد، و الان با توجه به شرح حالی که فرمودید ،مشکلی برای انجام واکسیناسیون نیست. طبق نظر متخصص خون عمل کنید. در صورت نرمال بودن سیستم ایمنی، تزریق واکسن بلامانع است.

کبد , سلامکودک , واکسن , هپاتوبلاستوم

سلام.کودک ۱۸ ماهه از بدوتولدمبتلابه هپاتوبلاستوم بودبهمن۱۴۰۱ سه ماهگی جراحی کرده و توده ب همراه لوب ۶و۷کبدبرداشته شدوفقط یک جلسه شیمی درمانی دراسفند۱۴۰۱ انجام دادوبعدازاون چکAFPکاهشی به محدوده نرمال رسیده.الان عددش۳.۵ونرماله.خاستم ببینم الان میتونیم واکسن هاشوبزنیم؟متخصص خون گفته مشکلی نیس.الان میخام ببینم مشکلی واسه بیماریش پیش نمیاد؟باعث عودنمیشه خدای نکرده؟

3
0

متخصص داخلی یا کبد لطفا راهنمایی کنید؟ کبد , سلامکودک , واکسن , هپاتوبلاستومسلام البته قطعا در این مورد متخصص خون کودک شما بهتر می تونن نظر بدن، اما به طور معمول واکسن نزدن در موارد سرطان و شیمی درمانی به علت این است که ایمنی بدن ضعیف می شود و عوامل ضعیف شده ای که با واکسن وارد بدن می شود می تواند باعث بروز بیماری شود ،حالا بعد از بهبود بیماری و پایان شیمی درمانی ،زمانی که ایمنی فرد به حد طبیعی بر می گردد ،می شود واکسیناسیون را انجام داد، و الان با توجه به شرح حالی که فرمودید ،مشکلی برای انجام واکسیناسیون نیست

0

متخصص داخلی یا کبد لطفا راهنمایی کنید؟ کبد , سلامکودک , واکسن , هپاتوبلاستومطبق نظر متخصص خون عمل کنید

0

متخصص داخلی یا کبد لطفا راهنمایی کنید؟ کبد , سلامکودک , واکسن , هپاتوبلاستومدر صورت نرمال بودن سیستم ایمنی، تزریق واکسن بلامانع است

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

هپاتوبلاستوم یک نوع توده کبدی خطرناک در کودکان است که نیاز به دنباله‌درمانی دارد. پس از جراحی و شیمی درمانی، معمولاً مشکلی برای انجام واکسن‌های روتین پیش نمی‌آید. با این حال، بهتر است با متخصص خود مشورت کنید و اطمینان حاصل کنید که هیچ موانعی برای واکسیناسیون وجود ندارد. نظارت دقیق و مراقبت‌های پس از جراحی می‌تواند کمک کننده باشد تا خطر عود بیماری کاهش یابد.عدد AFP در محدوده نرمال بودن نشان دهنده کاهش خطر بازگشت بیماری است. از آنجایی که هر مورد بیماری منحصر به فرد است، بهتر است با پزشک تخصصی خود در مورد برنامه واکسیناسیون و نظارت بیشتر مشورت کنید.