پسرم بیماری دوقطبی گرفته است آیا خوب می شود؟ با عرض سلام دوست عزیز نگرانی شما قابل درک است اما باید صبور باشید و بدانید که بیماری پسر شما به نوعی است که باید دائما تحت نظر پزشک متخصص اعصاب و روان باشند و حتی ممکن است باز هم نیاز به بستری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری دو قطبی در صورت درمان صحیح و جلوگیری از عودهای مکرر، معمولا زندگی مستقلی و بدون علامتی خواهند داشت در غیر اینصورت و عودهای مکرر پاسخ به درمان کمتر خواهد بود. پس مهمترین نکته جلوگیری از عود بیماری و یا درمان سریع آن در صورت عود می باشد.. سلام . دوقطبی یک بیماری با ماهیت عود کننده است. مهمترین مساله این است که تحت نظر روانپزشک درمان ادامه یابد. با درمان کافی و دوز مناسب، بیماری کنترل شده و فرد می تواند به فعالیتها و زندگی معمول ادامه دهد. در صورت قطع دارو، احتمال عود بیماری بیشتر می شود .. با سلام ضمن تایید نظرات همکاران محترم، این اختلال مانند بسیاری بیماری های جسمی دیگر (دیابت، کم کاری تیرویید، فشار خون بالا و .) با دارو از بین نمیرود ولی علایم قابل کنترل و فروکش هست. اختلال ماهیت عودکننده دارد و نیاز هست که مصرف دارو و مراجعه منظم به روانپزشک شان را داشته باشند. و مراقبت های ویژه ای که در کنار مصرف دارو لازم هست انجام شود. کاری که شما والد محترم باید انجام دهید پیگیری درمان پسرتان و قطع نکردن درمان است. که جلوی عودهای بیماری را تا حد زیادی خواهد گرفت و عملکرد ایشان بهتر خواهد بود.. با سلام و وقت بخیر. با اینکه خط مقدم درمان دارویی است؛ اما فرد در حالات بین حملات میتواند از مداخلات روانشناختی نیز بهره بگیرد: -آموزش اعضای خانواده درباره نشانه ها بالاخص در زمان تغییر فازهای بیمار شیدایی یا افسردگی -شناسایی عوامل خطر؛ نقش خواب؛ سبک زندگی منظم با حداقل استرس، مدیریت استرس و تعهد به درمان -شناسایی و چالش با افکار منفی -یادگیری مهارتهای تنظیم هیجان و حل مساله مادر بزرگوار با کلیک بر روی لینک زیر؛ مطالب را به دقت مطالعه بفرمایید : https://dr-sanaie.com/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%88%D9%82%D8%B7%D8%A8%DB%8C/. با سلام. اختلال دوقطبی از جمله اختلالات مزمن روانپزشکیست که معمولا با درمانهای صورت گرفته علائم تحت کنترل درمیآیند و قاعدتا نباید شرایطش طوری باشد که نتواند به مدرسه برود..

گرفته , پسرم , دوقطبی

سلام پسرم بیماری دوقطبی دارد و دوسال هست دارو میخورد ولی تاکنون خوب نشده ویکسال هم مدرسه نتوانست برود و همش میگوید استرس و ترس دارم و میخام بمیرم و دارهای که درحال حاضر میخورد لیتیوم۳۰۰هر۳وعده بیپریدین ۲میلی ظهر و ریسپریدون ۴میلی شب میخورد ولی چند روزی هست دکترش گفته بجای لیتیوم ظهر دپاکین ۲۰۰بخوردویروز خوبه یروزه افسرده هس توی تابستان حالت توهم زد یک ۲۰روزی هم بستری شده اقای دکتر تورو خدا چکار باید بکنم

6
0

پسرم بیماری دوقطبی گرفته است آیا خوب می شود؟ گرفته , پسرم , دوقطبیبا عرض سلام دوست عزیز نگرانی شما قابل درک است اما باید صبور باشید و بدانید که بیماری پسر شما به نوعی است که باید دائما تحت نظر پزشک متخصص اعصاب و روان باشند و حتی ممکن است باز هم نیاز به بستری داشته باشند

0

پسرم بیماری دوقطبی گرفته است آیا خوب می شود؟ گرفته , پسرم , دوقطبیافراد مبتلا به بیماری دو قطبی در صورت درمان صحیح و جلوگیری از عودهای مکرر، معمولا زندگی مستقلی و بدون علامتی خواهند داشت در غیر اینصورت و عودهای مکرر پاسخ به درمان کمتر خواهد بود. پس مهمترین نکته جلوگیری از عود بیماری و یا درمان سریع آن در صورت عود می باشد.

0

پسرم بیماری دوقطبی گرفته است آیا خوب می شود؟ گرفته , پسرم , دوقطبیسلام . دوقطبی یک بیماری با ماهیت عود کننده است. مهمترین مساله این است که تحت نظر روانپزشک درمان ادامه یابد. با درمان کافی و دوز مناسب، بیماری کنترل شده و فرد می تواند به فعالیتها و زندگی معمول ادامه دهد. در صورت قطع دارو، احتمال عود بیماری بیشتر می شود .

0

پسرم بیماری دوقطبی گرفته است آیا خوب می شود؟ گرفته , پسرم , دوقطبیبا سلام ضمن تایید نظرات همکاران محترم، این اختلال مانند بسیاری بیماری های جسمی دیگر (دیابت، کم کاری تیرویید، فشار خون بالا و .) با دارو از بین نمیرود ولی علایم قابل کنترل و فروکش هست. اختلال ماهیت عودکننده دارد و نیاز هست که مصرف دارو و مراجعه منظم به روانپزشک شان را داشته باشند. و مراقبت های ویژه ای که در کنار مصرف دارو لازم هست انجام شود. کاری که شما والد محترم باید انجام دهید پیگیری درمان پسرتان و قطع نکردن درمان است. که جلوی عودهای بیماری را تا حد زیادی خواهد گرفت و عملکرد ایشان بهتر خواهد بود.

0

پسرم بیماری دوقطبی گرفته است آیا خوب می شود؟ گرفته , پسرم , دوقطبیبا سلام و وقت بخیر. با اینکه خط مقدم درمان دارویی است؛ اما فرد در حالات بین حملات میتواند از مداخلات روانشناختی نیز بهره بگیرد: -آموزش اعضای خانواده درباره نشانه ها بالاخص در زمان تغییر فازهای بیمار شیدایی یا افسردگی -شناسایی عوامل خطر؛ نقش خواب؛ سبک زندگی منظم با حداقل استرس، مدیریت استرس و تعهد به درمان -شناسایی و چالش با افکار منفی -یادگیری مهارتهای تنظیم هیجان و حل مساله مادر بزرگوار با کلیک بر روی لینک زیر؛ مطالب را به دقت مطالعه بفرمایید : https://dr-sanaie.com/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%88%D9%82%D8%B7%D8%A8%DB%8C/

0

پسرم بیماری دوقطبی گرفته است آیا خوب می شود؟ گرفته , پسرم , دوقطبیبا سلام. اختلال دوقطبی از جمله اختلالات مزمن روانپزشکیست که معمولا با درمانهای صورت گرفته علائم تحت کنترل درمیآیند و قاعدتا نباید شرایطش طوری باشد که نتواند به مدرسه برود.