آیا مصرف قرص دوفاستون باعث ایجاد جوش میشه؟ با سلام، ایجاد جوش صورت از عوارض شایع دیدروژسترون (دوفاستون) نمی باشد، هر چند در بعضی از موارد امکان بروز آن وجود خواهد داشت.. سلام معمولا این مشکل وجود ندارد. با سلام.بله ، داروهای هورمونی تا درجاتی باعث ایجاد آکنه می شوند .. با سلام داروهایی هورمونی می توانند باعث جوش شوند. سلام جوش از عوارض شایع قرص دوفاستون نمیباشد.

دوفاستون , جوش

سلام،به علت لکه بینی پزشکم برام قرص دوفاستون تجویز کرد اما شنیدم که باعث جوش صورت میشه؛آیا درسته؟

5
-1

آیا مصرف قرص دوفاستون باعث ایجاد جوش میشه؟ دوفاستون , جوشبا سلام، ایجاد جوش صورت از عوارض شایع دیدروژسترون (دوفاستون) نمی باشد، هر چند در بعضی از موارد امکان بروز آن وجود خواهد داشت.

0

آیا مصرف قرص دوفاستون باعث ایجاد جوش میشه؟ دوفاستون , جوشسلام معمولا این مشکل وجود ندارد

0

آیا مصرف قرص دوفاستون باعث ایجاد جوش میشه؟ دوفاستون , جوشبا سلام.بله ، داروهای هورمونی تا درجاتی باعث ایجاد آکنه می شوند .

0

آیا مصرف قرص دوفاستون باعث ایجاد جوش میشه؟ دوفاستون , جوشبا سلام داروهایی هورمونی می توانند باعث جوش شوند

0

آیا مصرف قرص دوفاستون باعث ایجاد جوش میشه؟ دوفاستون , جوشسلام جوش از عوارض شایع قرص دوفاستون نمیباشد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قرص دوفاستون (Dydrogesterone) برای تنظیم قاعدگی یا درمان لکه بینی تجویز می‌شود. اثر این دارو بر جوش صورت بیشتر به واکنش بدن شما به هرمون های درون این دارو بستگی دارد. حقیقت این است که، در بعضی افراد، هرمون ها می توانند باعث تولید اضافی چربی در پوست شده و منجر به جوش شود. اگر شما تغییرات وضعیت پوست خود مشاهده می کنید، بهتر است با پزشک خود صحبت کنید.

قرص دوفاستون (Dydrogesterone) یک پروژسترون مصنوعی است که معمولاً برای رفع مشکلات قاعدگی نظیر پریود نامنظم، سندرم پیش از قاعدگی و حفظ بارداری در شرایط خاص تجویز می‌شود. برخی از عوارض جانبی رایج دوفاستون شامل حساسیت به لمس پستان‌ها، سردرد و حالت تهوع می‌باشد. ارتباط بین مصرف دوفاستون و ایجاد جوش صورت هنوز به طور کامل ثابت نشده است، اما تغییرات هورمونی که از مصرف این نوع داروها ناشی می‌شود، می‌تواند در برخی افراد موجب ایجاد و یا تشدید جوش صورت شود. در صورت بروز جوش، بهترین اقدام مشورت با پزشک معالج است تا راه‌حل‌های جایگزین یا تغییر دوز مصرفی مورد بررسی قرار گیرد.