راه بالا بردن کام نوزاد چیست؟

سلام نوزاد ۱۶ روزم نمیتونه سینمو بگیره چند جا پیش طبیب محلی بردم گفتن کامش پایینه برای همین نمیتونه درمانی هست برای بالا بردن کام؟ میگن وقتی نوزاد بدنیا میاد ماما باید کام نوزاد رو بالا ببره الان میشه کامشو بالا ببریم؟

2

دخترم سوال تان را در بخش متخصصین اطفال مطرح فرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-2

سلام عزیزم بهتر است به متخصص اطفال نشان دهید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
1

با سلام عزیزم .کام نوزاد ماما بالا ببره که کلا بی معنی هست جهت معاینه نوزاد حتما به متخصصین اطفال مراجعه کنید موفق باشید

دکتر نازنین سلطانی

جراح و متخصص زنان و زایمانکولپوسکوپی و لابیاپلاستی
دکتر نازنین سلطانی
-1

عزیزم به متخصص اطفال مراجعه کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
-1

همچین چیزی کاملا غلط غیرعلمی و خرافی هست چیزی به اسم طبیب محلی وجود نداره حتما نوزاد رو پیش متخصص اطفال یا لااقل پزشک عمومی ببرید معاینه بشه

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
-1

این مباحث غیرعلمی است. باید تکنیک شیردهی را یاد بگیرید. بهتر است تحت نظر متخصص اطفال قرار بگیرید

دکتر محمد رضایی

فوق تخصص ریه ، متخصص کودکان (اطفال)آسم و بیماریهای تنفسی کودکان
دکتر محمد رضایی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

الفا از همه خطر کام پایین در نوزادان با علائمی همچون سختی در شیردهی و غذا خوردن، تنفس سریع و کوفتگی زیر دوچشمی گویی نشات می گیرد. درمان کام پایین نوزادان معمولاً از طریق تمرینات خاص زبان، که می تواند به ارتقاء قدرت و حرکت زبان کمک کند، و یا از طریق جراحی انجام می شود. این درمان باید تحت نظر یک متخصص زبان و گفتار و یا یک فیزیوتراپیست انجام شود. همچنین، خوراکی هایی که به نوزاد داده می شود نیز می تواند تأثیر زیادی در درمان کام پایین داشته باشد. به عنوان یک پزشک، توصیه می کنم هر چه سریعتر به یک متخصص مراجعه کنید.

پایین بودن کام در نوزادان معمولاً به معنی شکل یا اندازه معمولی سقف دهان آنها نیست و می‌تواند مشکلاتی در شیردهی ایجاد کند. به طور معمول، برای حل این مشکل، مداخله مستقیم لازم نیست. اصلاح شیردهی و استفاده از تکنیک‌های صحیح شاید کافی باشد. پیشنهاد می‌شود با یک مشاور شیردهی یا پزشک متخصص اطفال ملاقات کنید که می‌تواند به شما در تشخیص دقیق‌تر مشکل و ارائه راهکارهای مناسب کمک کند. در برخی موارد ویژه، درمان‌های جراحی ممکن است مورد نیاز باشد، اما این موارد بسیار نادر هستند. تکنیک‌های شیردهی مثل تغییر وضعیت مادر یا نوزاد و استفاده از پد یا شیلد شیردهی ممکن است کارآمد باشد. مهم است که با متخصص مربوطه مشورت کرده و از توصیه‌های غیرعلمی پرهیز نمایید.