بالا بودن بیلی روبین به چه علت است؟ سندروم گیلبرت دارید که اصلا بیماری محسوب نمیشه و نگران نباشید. اصطلاحا سندرم ژیلبرت گفته میشه که بیماری نیست و هیچ اهمیتی نداره. هیچ اهمیت بالینی ندارد نگران نباشید.

بیلی , روبین , بالا , بیلی روبین , انزیمات کبدی

سلام
بالا بودن بیلی روبین توتال ٢ و بیلی روبین دایرکت ٠.٧
است
بقیه انزیمهای کبدی نرمال و بقیه ایتم هایازمایش خون نرمال بود فقط کلسترول و ال دیال کمی بالاتر از رنج است.
ازمایش کامل خون جهت چکاب انجام شده ولی هیچ مشکل و علائمی هم وجود نداشت.
من خیلی نگران هستم،علت بالا بودن بیلیروبین چیست؟

3
5

بالا بودن بیلی روبین به چه علت است؟ بیلی , روبین , بالا , بیلی روبین , انزیمات کبدیسندروم گیلبرت دارید که اصلا بیماری محسوب نمیشه و نگران نباشید

3

بالا بودن بیلی روبین به چه علت است؟ بیلی , روبین , بالا , بیلی روبین , انزیمات کبدیاصطلاحا سندرم ژیلبرت گفته میشه که بیماری نیست و هیچ اهمیتی نداره

18

بالا بودن بیلی روبین به چه علت است؟ بیلی , روبین , بالا , بیلی روبین , انزیمات کبدیهیچ اهمیت بالینی ندارد نگران نباشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بالا بودن سطح بیلی روبین می تواند به دلیل مشکلات متعددی از جمله بیماری های کبدی، اختلالات بافت کبد، بیماری های گال بلدر، و یا حتی عفونت های خونی باشد. با این حال، در صورتی که سایر انزیم های کبدی و سایر تست های خون شما نرمال باشند، بیلی روبین بالا ممکن است ناشی از اختلالات بسیار خاص و معمولاً خفیف تر باشد مانند سندرم گیلبرت. البته برای تشخیص دقیق علت بالا بودن بیلی روبین، شما باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

بیلی روبین ماده‌ای است که از تخریب هموگلوبین در گلبول‌های قرمز به وجود می‌آید و به طور طبیعی توسط کبد تصفیه و از بدن دفع می‌شود. بالا بودن بیلی روبین توتال (۲) و بیلی روبین دایرکت (۰.۷) همراه با آنزیم‌های کبدی نرمال نشان‌دهنده این است که مشکل حاد کبدی وجود ندارد. یکی از علل شایع این وضعیت، سندرم ژیلبرت است که یک اختلال ملایم و بی‌ضرر می باشد و معمولاً نیازی به درمان پزشکی ندارد. از دیگر علل ممکن می توان به همولیز خفیف یا افزایش تخریب گلبول‌های قرمز اشاره کرد. افزایش سطح کلسترول و LDL نیز می‌تواند نقش مستقیمی در افزایش بیلی روبین نداشته باشد اما این موارد باید با پزشک متخصص بررسی شود تا هرگونه عامل خطر احتمالی به درستی شناسایی و مدیریت شود. برای تشخیص دقیق و آرامش خاطر، مشاوره با یک پزشک متخصص توصیه می‌شود.