آیا پرهوایی ریه همان آمفیزم؟ مصرف سیگار باعث بیماری انسدادی تنفسی و نهایت restrictive میشود. سیگار هم میتواند باعث برونشیت مزمن و هم آمفیزم شود. در سی تی اسکن شما علائمی از آمفیزم دیده نمیشود. با شرح بالینی که میدهید قطعا حجم های بازدمی شما کاهش یافته. نتیجه تست اسپیرومتری به افتراق بیماری های انسدادی از restrictive کمک میکند. اگر بیماری از مرحله انسدادی obstructive به مرحله restrictive پیشرفت کرده باشد درمان با اسپری ها کمتر موفقیت آمیز است.. در سی تی مشکلی دیده نمیشه .بهتره تست اسپیرومتری هم انجام بدید. شما بهتره تست ریه بدهید هنوز برای آمفیزم شدن ربه شما خیلی زوده بعیده.

ریه , پرهوایی , آمفیزم

سلام ۴ماه پیش سیگارو و ترک کردم بعد از ده روز مشکل تنگی نفس گرفتم .
به دکترا مراجعه کردم از هر کدوم پاسخ متفاوت و دارو های متفاوت دریافت کردم
اکثرا گفتن ریه پرهوا
ویکی شون گفتن برونشیتیس
سه ماه حالم خوب بود فقط موقع بالارفتن طبقات تنگی نفس داشتم الان بعضا نیاز به نفس عمیق دارم که تا اخر نمیتونم نفس عمیق بگیرم .از ده نفس ۵تاش موفق.
بعضی دکترا اسپری دادن بعضی دکترا منع کردن اسپری هارو .

3
0

آیا پرهوایی ریه همان آمفیزم؟ ریه , پرهوایی , آمفیزممصرف سیگار باعث بیماری انسدادی تنفسی و نهایت restrictive میشود. سیگار هم میتواند باعث برونشیت مزمن و هم آمفیزم شود. در سی تی اسکن شما علائمی از آمفیزم دیده نمیشود. با شرح بالینی که میدهید قطعا حجم های بازدمی شما کاهش یافته. نتیجه تست اسپیرومتری به افتراق بیماری های انسدادی از restrictive کمک میکند. اگر بیماری از مرحله انسدادی obstructive به مرحله restrictive پیشرفت کرده باشد درمان با اسپری ها کمتر موفقیت آمیز است.

0

آیا پرهوایی ریه همان آمفیزم؟ ریه , پرهوایی , آمفیزمدر سی تی مشکلی دیده نمیشه .بهتره تست اسپیرومتری هم انجام بدید

0

آیا پرهوایی ریه همان آمفیزم؟ ریه , پرهوایی , آمفیزمشما بهتره تست ریه بدهید هنوز برای آمفیزم شدن ربه شما خیلی زوده بعیده

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پرهوایی ریه (COPD) و آمفیزم دو بیماری مختلف از گروه بیماری‌های تنفسی هستند. اما ممکن است علایم هر دو بیماری شبیه به یکدیگر باشند. علایمی همچون تنگی نفس و نیاز به نفس عمیق ممکن است در این دو بیماری وجود داشته باشد. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، توصیه می‌شود به یک متخصص تنفس مراجعه کرده و آزمایش‌های مورد نیاز را انجام دهید. اسپری‌ها و داروهای مختلف برای درمان COPD و آمفیزم وجود دارند و تنظیمات دقیق توسط پزشک معالج انجام می‌شود. لازم به ذکر است که تاخیر در تشخیص و درمان می‌تواند عوارض جدی برای سلامتی شما داشته باشد.