آیا پولیپ تکی در کیسه صفرا خطرناک است؟ پولیپ های زیر یک سانت معمولا بدخیم نیستتد و شاید هم تجمع کلسترول باشه که بصورت پولیپ در اومده . هر 6 ماه یک بار سونو گرافی برای کنترول کافیه .. سلام.وجود پولیپ بهمراه موارد زیر باید تحت عمل جراحی کیسه صفرا قرار بگیرد پولیپ علامت دار با هر سایز و تعداد پولیپ همراه سنگ پولیپ بزرگتر از 10م م پولیپ با افزایش سایز در کنترل که بین 6 تا 10 م م بوده و تحت فالو بوده پولیپ با مشخصات خاص در سونوگرافی یا EUS که شک مالیگنانسی داشته باشد پولیپ در فرد با ریسک مالیگنانسی مثلا آقای بالای 60 سال نیاز به جراحی دارد با توجه به دیابتی بودن بیمار من توصیه به جراحی میکنم.. با عرض سلام و احترام، اگر اصلا درد ندارن فعلا سونوگرافی کنترل بصورت دوره ای انجام شود.

پولیپ , کیسه , تکی

با سلام . پدرم دیابت نوع ۲ دارن . در سونوی شکمی ایشون ، یک پولیپ با اندازه ۴.۴ میلیمتر دیده شده . با وجود اینکه فقط یک پولیپ مشاهده شده به صورت تکی ایا خطرناک است ؟ چه اقدامی باید صورت بگیره؟

3
0

آیا پولیپ تکی در کیسه صفرا خطرناک است؟ پولیپ , کیسه , تکیپولیپ های زیر یک سانت معمولا بدخیم نیستتد و شاید هم تجمع کلسترول باشه که بصورت پولیپ در اومده . هر 6 ماه یک بار سونو گرافی برای کنترول کافیه .

0

آیا پولیپ تکی در کیسه صفرا خطرناک است؟ پولیپ , کیسه , تکیسلام.وجود پولیپ بهمراه موارد زیر باید تحت عمل جراحی کیسه صفرا قرار بگیرد پولیپ علامت دار با هر سایز و تعداد پولیپ همراه سنگ پولیپ بزرگتر از 10م م پولیپ با افزایش سایز در کنترل که بین 6 تا 10 م م بوده و تحت فالو بوده پولیپ با مشخصات خاص در سونوگرافی یا EUS که شک مالیگنانسی داشته باشد پولیپ در فرد با ریسک مالیگنانسی مثلا آقای بالای 60 سال نیاز به جراحی دارد با توجه به دیابتی بودن بیمار من توصیه به جراحی میکنم.

0

آیا پولیپ تکی در کیسه صفرا خطرناک است؟ پولیپ , کیسه , تکیبا عرض سلام و احترام، اگر اصلا درد ندارن فعلا سونوگرافی کنترل بصورت دوره ای انجام شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پولیپ تکی در کیسه صفرا اغلب خود به تنهایی خطرناک نیست، اما وجود دیابت نوع 2 به عنوان یک فاکتور خطر افزایشی برای بیماری‌های کیسه صفرا شناخته شده است. اندازه پولیپ 4.4 میلیمتر نیز معمولاً به عنوان یک پولیپ کوچک تلقی می‌شود. اما برای اطمینان بیشتر، نیاز به انجام آزمایشات تکمیلی مانند کولونوسکوپی یا معاینه‌های دقیق‌تر می‌باشد. بهتر است با پزشک معالج خود مشورت کرده و اقدامات لازم را بر اساس نتایج مشاوره شده انجام دهید.