علت کبودی ناگهانی پاهای نوزاد چیست؟ با سلام. سیانوز و کبودی اندام در نوزاد و شیرخوار میتونه پدیده فیزیولوژیک و طبیعی باشه که شایعترین علت اون، سرما و سرد شدن اندام است ، ولی میتونه ناشی از برون ده پایین قلب ، در اثر بیماریهای قلبی باشه ، که معمولا با سیانوز و کبود شدن زبان و لب و مخاطات ، مخصوصا به دنبال فعالیت ، شیرخوردن و گریه کردن ، هم چنین سایر نشانه های درگیری قلبی؛ مشکلات تنفسی و مک زدن ضعیف و وزن گیری نامناسب است . اگه این همراهی ها رو نداره نگران نباشید. به هر حال توصیه میشه جهت اطمینان خاطر به یکی از مراکز آموزشی درمانی اطفال یا مرکز قلب شهید رجایی مراجعه کنید و مسایل قلبی رو در فرزند خود ، بررسی و رد کنید.. گاهی در اثر سرما این اتفاق میفته ولی حتما یک اکو قلب توسط فوق تخصص قلب اطفال انجام بشه.

پاهای , کبودی , پاها , نوزاد

سلام وقت بخیر
نوزاد ۳۳ روزه ای دارم با وزن ۳و ۱۰۰که یک دفعه پاهایش برای چند لحظه کبود میشه و دوباره درست میشه به متخصص اطفال رجوع کردم میگه طبیعی هس اما من در اطرافم و در نوزادان چنین چیزی ندیدم حالا من چند سوال دارم چرا پاهای بچم اینجوری میشود؟
آیا باید به متخصص دیگری رجوع کنم ؟
یا دکتر بخصوصی بروم؟

2
0

علت کبودی ناگهانی پاهای نوزاد چیست؟ پاهای , کبودی , پاها , نوزادبا سلام. سیانوز و کبودی اندام در نوزاد و شیرخوار میتونه پدیده فیزیولوژیک و طبیعی باشه که شایعترین علت اون، سرما و سرد شدن اندام است ، ولی میتونه ناشی از برون ده پایین قلب ، در اثر بیماریهای قلبی باشه ، که معمولا با سیانوز و کبود شدن زبان و لب و مخاطات ، مخصوصا به دنبال فعالیت ، شیرخوردن و گریه کردن ، هم چنین سایر نشانه های درگیری قلبی؛ مشکلات تنفسی و مک زدن ضعیف و وزن گیری نامناسب است . اگه این همراهی ها رو نداره نگران نباشید. به هر حال توصیه میشه جهت اطمینان خاطر به یکی از مراکز آموزشی درمانی اطفال یا مرکز قلب شهید رجایی مراجعه کنید و مسایل قلبی رو در فرزند خود ، بررسی و رد کنید.

1

علت کبودی ناگهانی پاهای نوزاد چیست؟ پاهای , کبودی , پاها , نوزادگاهی در اثر سرما این اتفاق میفته ولی حتما یک اکو قلب توسط فوق تخصص قلب اطفال انجام بشه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کبودی ناگهانی پاهای نوزاد می تواند ناشی از اختلالات خونی، عوامل ژنتیکی یا اختلالاتی در گردش خون باشد. اگرچه بیشتر مواقع این نوع کبودی سبب جدی برای نگرانی نیست و معمولاً خودبخود برطرف می شود، اما در صورت ادامه یافتن وقوع چنین حوادثی، بهتر است با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا بررسی های بیشتری انجام شود. ضروری است که هرگونه تغییر عجیب و غریب در وضعیت پوست و رنگ نوزاد را به پزشک خود اطلاع دهید.

علت کبودی ناگهانی در پاهای نوزادان ممکن است به عوامل متعددی بستگی داشته باشد. در نوزادان، سیستم گردش خون هنوز کاملاً جا افتاده نیست و تغییرات ناگهانی در رنگ پوست ممکن است اتفاق بیفتد، به ویژه زمانی که نوزاد گریه می‌کند یا تغییر وضعیت می‌دهد. اگر پزشک متخصص اطفال کانفرم کرده که این وضعیت طبیعی است، احتمالاً نیاز به نگرانی جدی نیست، ولی اگر همچنان نگرانید یا کودک علائم دیگری مانند تنفس مشکل یا کبودی در نقاط دیگر بدن نشان می‌دهد، بهتر است به پزشک متخصص دیگری مانند متخصص نوزادان یا فوق تخصص قلب مراجعه کنید تا بررسی‌های تکمیلی انجام شود. انجام آزمایشات خون یا اکسیژناسیون نیز ممکن است در تشخیص علت کمک کند. اما در اغلب موارد، این نوع کبودی‌های گذرا بدون خطر خاصی بوده و به مرور زمان برطرف می‌شوند.