آیا دوپلیکاسیون سیسیتم پیلوکالیسیل چپ خطرناک است؟ سلام درصورتی که باتنگی حالب یاسنگ یابرگشت ادرار هنراهی نداشته باشد؛بی خطراست. سلام به خودی خود خیر ولی اگر همراه با تنگی یا برگشت ادرار باشد نیاز به درمان دارد.. در چه سنی و با چه علایمی؟ اگر بدون علامت و اتفاقی در بزرگسالی کشف شده است مشکلی ندارد!. می تواند زمینه ساز بعضی از بیماریهای مرتبط ادراری باشد ولی به تنهایی خطرناک نیست.

سیسیتم , دوپلیکاسیون , پیلوکالیسیل

باسلام وخسته نباشید.آیا دوپلیکاسیون سیسیتم پیلوکالیسیل چپ خطرناک است؟؟

4
0

آیا دوپلیکاسیون سیسیتم پیلوکالیسیل چپ خطرناک است؟ سیسیتم , دوپلیکاسیون , پیلوکالیسیلسلام درصورتی که باتنگی حالب یاسنگ یابرگشت ادرار هنراهی نداشته باشد؛بی خطراست

-1

آیا دوپلیکاسیون سیسیتم پیلوکالیسیل چپ خطرناک است؟ سیسیتم , دوپلیکاسیون , پیلوکالیسیلسلام به خودی خود خیر ولی اگر همراه با تنگی یا برگشت ادرار باشد نیاز به درمان دارد.

0

آیا دوپلیکاسیون سیسیتم پیلوکالیسیل چپ خطرناک است؟ سیسیتم , دوپلیکاسیون , پیلوکالیسیلدر چه سنی و با چه علایمی؟ اگر بدون علامت و اتفاقی در بزرگسالی کشف شده است مشکلی ندارد!

0

آیا دوپلیکاسیون سیسیتم پیلوکالیسیل چپ خطرناک است؟ سیسیتم , دوپلیکاسیون , پیلوکالیسیلمی تواند زمینه ساز بعضی از بیماریهای مرتبط ادراری باشد ولی به تنهایی خطرناک نیست

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

دوپلیکاسیون سیستم پیلوکالیسیل یکی از اختلالات کلیوی است که می تواند در یک یا هر دو کلیه ظاهر شود. بسته به درجه و میزان دوپلیکاسیون، ممکن است علائم و عوارضی نظیر درد در بازوی چپ، خستگی و احساس بی حالی به وجود بیاید. با این حال، این اختلال در خیلی از موارد خطرناک نیست و با رعایت نکاتی مثل داشتن رژیم غذایی سالم و کنترل فشار خون، قابل کنترل است. در صورتی که دوپلیکاسیون بسیار شدید باشد و باعث بروز علائم حاد بشود، ممکن است نیاز به جراحی باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر، پیشنهاد می شود با پزشک متخصص کلیه مشورت کنید.

دوپلیکاسیون سیستم پیلوکالیسیل چپ وضعیتی نادر است که در آن سیستم جمع‌آوری ادرار در کلیه به دو بخش تقسیم می‌شود. این حالت می‌تواند به صورت مادرزادی وجود داشته باشد و در بسیاری از موارد بدون هیچ گونه علامتی و نیاز به درمان است. با این حال، در برخی بیماران، ممکن است باعث بروز علائم یا مشکلاتی مانند عفونت‌های مکرر ادراری، درد در پهلو یا انسداد در جریان ادرار شود. در صورت بروز علائم، ارزیابی و مشاوره پزشکی ضروری است تا نیاز به درمان‌های خاصی مانند جراحی یا نظارت تشخیصی مشخص شود.