رفلاکس نوزاد دو ماهه با شیر مادر و استفراغ بیش از حد؟ سلام بله ممکن هست ریفلاکس داشته باشد،لطفا زمان شیردهی کودک را در زاویه ۳۰ درجه با افق قرار دهید و نه در راستای خط افق یعنی سر و گردن و تنه همه به صورت یک خط صاف با زاویه ۳۰ درجه با افق باشد، حجم شیر را کمتر کنید ،دفعات شیر دهی را بیشتر کنید،بعد از شیر دهی کودک را در وضعیت خوابیده به پشت قرار ندهید بلکه او را در وضعیت ایستاده روی دوش خود قرار دهید و یک ربع نگه دارید. ممکن هست حذف شیر و لبنیات از رژیم غذایی شما به بهبود علائم ریفلاکس کودک کمک کند ولی من توصیه می کنم اول توصیه هایی که گفتم رعایت کنید اگر برطرف نشد بعد رژیم رعایت کنید چون این مورد در همه ریفلاکسها مطرح نیست و شاید نیاز نباشد که بی جهت رژیم غذاییتان را دچار مشکل کنید.

رفلاکس , نوزاد , ماهه

سلام نوزاد دو ماه و ۱۵ روزه دارم وقتی شیر خودمو میخوره همش بالا میاره اما وقتی شیر خشک ببلاک Ar میدم کمتر بالا میاذه ایا رفلاکس داره یا طبع شیرم سرد شده؟؟ و اینکه خودم چه چیزهایی رو مراعات کنم؟ و رفلاکس تا چمد ماهگی ادامه داره؟؟

1
0

رفلاکس نوزاد دو ماهه با شیر مادر و استفراغ بیش از حد؟ رفلاکس , نوزاد , ماههسلام بله ممکن هست ریفلاکس داشته باشد،لطفا زمان شیردهی کودک را در زاویه ۳۰ درجه با افق قرار دهید و نه در راستای خط افق یعنی سر و گردن و تنه همه به صورت یک خط صاف با زاویه ۳۰ درجه با افق باشد، حجم شیر را کمتر کنید ،دفعات شیر دهی را بیشتر کنید،بعد از شیر دهی کودک را در وضعیت خوابیده به پشت قرار ندهید بلکه او را در وضعیت ایستاده روی دوش خود قرار دهید و یک ربع نگه دارید. ممکن هست حذف شیر و لبنیات از رژیم غذایی شما به بهبود علائم ریفلاکس کودک کمک کند ولی من توصیه می کنم اول توصیه هایی که گفتم رعایت کنید اگر برطرف نشد بعد رژیم رعایت کنید چون این مورد در همه ریفلاکسها مطرح نیست و شاید نیاز نباشد که بی جهت رژیم غذاییتان را دچار مشکل کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

رفلاکس در نوزادان به اختلالی گفته می‌شود که بر اثر بازگشت خوراک از معده به مری است که می‌تواند منجر به استفراغ بیش از حد شود. استفراغ نوزادان معمولاً به دلیل رفلاکس مذکور اتفاق می‌افتد. برای کاهش رفلاکس، ممکن است بهتر باشد شیر خود را در قسمت‌های کوچک تقسیم کرده و نوزاد را پس از هر وعده غذایی نیمه نشسته نگه داشت. همچنین، از پوزیشن کردن نوزاد با شکم به بالا باید استفاده شود. بیشتر موارد رفلاکس در نوزادان به تدریج تا 6 ماهگی کمتر می‌شود. اگر مشکل شدیدتر شد، حتما با پزشک مشورت کنید.