شیرنخوردن نوزاد درشب؟ سلام. توصیه میشه فواصل شیرخوردن شیرخوار بیشتر از 3 ساعت نباشه. اگر امکانش هست یکبار در طول خواب شبانه بیدارش کنید و شیربدهید. بعد از یکماه تا ۴تا۵ ساعت هم میشه شیرنخوره ولی برای شیردادن هم نیاز نیست حتنا بیدارش کنید.مکیدن رفلکس طبیعی هست و در خواب هم دارن فقط ممکنه خواب عمیق باشه که یکم تکونش بدین که خوابش سبک بشه و بخوره کافیه نیاز نیست حتما بیدار بشه. سلام معمولا بعد از سنین ۱ماه و نیم الی ۲ماهگی ،اگر شیرخوار گرسنه شود،از خواب بیدار میشود ولی تا قبل از آن بهتراست در صورت طولانی شدن خواب بیشتر از ۳ساعت ،شیرخوار را بیدار کرد(با نوازش و )و شیردهی صورت بگیرد. در هرحال وزن تولد و وزن کنونی و روند وزن گیری کمک کننده است..

درشب , شیرنخوردن , نوزاد

سلام خسته نباشید. دخترم ۴۲روزه هستش وشب برای شیر خوردن بیدارنمیشه ازساعت ۱۱ونیم شب که شیرمیخوره تاساعت ۵ونیم صبح بیدارنمیشه میخوابه اشکالی نداره؟ یاباید خودم به زوربیدارش کنم؟ وزن ۴کیلو. قد۵۵ در۳۵روزگی.

3
0

شیرنخوردن نوزاد درشب؟ درشب , شیرنخوردن , نوزادسلام. توصیه میشه فواصل شیرخوردن شیرخوار بیشتر از 3 ساعت نباشه. اگر امکانش هست یکبار در طول خواب شبانه بیدارش کنید و شیربدهید

0

شیرنخوردن نوزاد درشب؟ درشب , شیرنخوردن , نوزادبعد از یکماه تا ۴تا۵ ساعت هم میشه شیرنخوره ولی برای شیردادن هم نیاز نیست حتنا بیدارش کنید.مکیدن رفلکس طبیعی هست و در خواب هم دارن فقط ممکنه خواب عمیق باشه که یکم تکونش بدین که خوابش سبک بشه و بخوره کافیه نیاز نیست حتما بیدار بشه

0

شیرنخوردن نوزاد درشب؟ درشب , شیرنخوردن , نوزادسلام معمولا بعد از سنین ۱ماه و نیم الی ۲ماهگی ،اگر شیرخوار گرسنه شود،از خواب بیدار میشود ولی تا قبل از آن بهتراست در صورت طولانی شدن خواب بیشتر از ۳ساعت ،شیرخوار را بیدار کرد(با نوازش و )و شیردهی صورت بگیرد. در هرحال وزن تولد و وزن کنونی و روند وزن گیری کمک کننده است.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیشتر نوزادان به مرور زمان الگوی خوابی خود را پیدا می‌کنند و ممکن است در شب برای شیر خوردن بیدار نشوند. اگر وزن و رشد دخترتان در مرزهای طبیعی است و پزشک هیچ نگرانی خاصی ندارد، نیازی به زور بیدار کردن او نیست. اما درصورتی که شما نگران هستید یا دخترتان در وزن یا رشد خود عقب است، بهتر است با پزشک مشورت کنید. مراقبت و محبت شما می‌تواند در ایجاد الگوی خواب مناسب برای نوزادتان مؤثر باشد. یادآوری مهم: هرگز قبل از مشورت با پزشک، هیچ عوض و تغییری در رژیم شیردهی نوزاد اعمال نکنید.