متاستاز سرطان پاپیلاری به لنف نود گردن و مدیاستن درمان دارد؟ خوشبختانه میزان پاسخ به درمان با ید رادیو اکتیو در این بیماری بسیار بالا هست و ید رادیو اکتیو حتی به مرور بقایای سلول های سرطانی در نواحی دوردست رو هم از بین خواهد برد . میزان تیرو گلوبین و TSH قبل و بعد شروع درمان با ید رادیو اکتیو نشانگر بسیار خوبی برای پیش بینی پاسخ به درمان با ید رادیو اکتیو هست . بنابراین برای پیگیری انجام دوره ای آزمایش تیرو گلوبین و tsh و نیز PET Scan ضروری هست .. سلام کموتراپی اختصاصی و رادیو تراپی موثر هستند تحت نظر متخصص غدد و خون باشید.

متاستاز , سرطان , پاپیلاری

بنده مبتلا به ptc هستم و تحت تیروییدکتومی توتال قرار گرفتم. ۲ ماه بعد از عمل ۱۵۰ میلی کوری ید دریافت کردم. اسکن یک هفته بعد از ید درمانی متاستاز تو بستر تیرویید و لنف نود پایین سرویکال و بالای مدیاستنال رو نشون میده. البته توسونوگرافی یک روز قبل از ید درمانی اثری از ریمننت و عود تومور و هیچ ضایعه ای تو نسج نرم گردن نبود.حالا اقدام بعدی من برای پیگیری چی میتونه باشه. باید ۶ ماه صبر کنم؟ آیا درمان داره متاستاز به لنف نود مدیاستن؟ برای اینکه سایز دقیق لنف نود ها رو بدونم چه راه های تشخیصی هست؟

2
0

متاستاز سرطان پاپیلاری به لنف نود گردن و مدیاستن درمان دارد؟ متاستاز , سرطان , پاپیلاریخوشبختانه میزان پاسخ به درمان با ید رادیو اکتیو در این بیماری بسیار بالا هست و ید رادیو اکتیو حتی به مرور بقایای سلول های سرطانی در نواحی دوردست رو هم از بین خواهد برد . میزان تیرو گلوبین و TSH قبل و بعد شروع درمان با ید رادیو اکتیو نشانگر بسیار خوبی برای پیش بینی پاسخ به درمان با ید رادیو اکتیو هست . بنابراین برای پیگیری انجام دوره ای آزمایش تیرو گلوبین و tsh و نیز PET Scan ضروری هست .

0

متاستاز سرطان پاپیلاری به لنف نود گردن و مدیاستن درمان دارد؟ متاستاز , سرطان , پاپیلاریسلام کموتراپی اختصاصی و رادیو تراپی موثر هستند تحت نظر متخصص غدد و خون باشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

به نظر می‌رسد که شما پس از تیروئیدکتومی توتال و رادیویود درمانی، هنوز علائمی از متاستاز در لنف نود‌های گردن و مدیاستن دارید. برای پیگیری و درمان، مراحل زیر می‌تواند مفید باشند: 1. **تکرار اسکن سنجشی پس از ید درمانی**: اسکن‌ها و آزمایش‌های متعاقب رادیویود می‌توانند به تشخیص دقیق‌تر و پیگیری باقی‌مانده‌های توموری کمک کنند. 2. **سونوگرافی و سی‌تی اسکن**: برای ارزیابی دقیق‌تر سایز و موقعیت لنف نود‌های متأثر شده، سونوگرافی و سی‌تی اسکن می‌تواند به شما کمک کند. 3. **گرفتن نظر متخصص انکولوژی**: مشاوره با پزشک متخصص انکولوژی می‌تواند به شما در برنامه‌ریزی درمان‌های تخصصی‌تر کمک کند. 4. **مراقبت‌های پس از درمان**: برنامه‌ریزی برای مراقبت‌های تداوم و پیگیری‌های منظم. درمان‌های امیدوار کننده شامل استفاده مجدد از رادیویود درمانی، شیمی درمانی یا درمان‌های هدفمند بسته به شدت و وضعیت بیماری شما ممکن است. همچنین، ممکن است پزشکان توصیه کنند تا بعد از یک دوره مشخص دوباره اسکن‌ها را تکرار کنید تا ارزیابی بهتری از وضعیت فعلی شما داشته باشند.