آیا عمل فتق و پروستات با هم مشکل آفرین نیست؟ نظر کلی برای تمام بیماران نمیتوان داد و برای هر فرد جدا باید تصمیم گرفت.اگر بادارو علائم ادراری خوب است فقط فتق عمل شود اگر مشکل دارد هردو!. سلام امکان انجام جراحی همزمان فتق و پروستات هست اما اگر مشکل پروستات به دارو جواب بده فقط فتق رو جراحی کنید..

عمل , فتق , پروستات

باسلام . بیمار ما مشکل فتق و پروستات را با هم دارند و به دو متخصص ارولوژی مراجعه کردیم یکی نظرشان عمل هردم با هم بود چون نظرشان این بود که اگر پروستات عمل نشود امکان فتق شدن مجدد بیمار هست لکن متخصص دیگر برای مشکل پروستات قرص finide۵ . و protral ۰.۴ را تجویز کردند . حال سوال اینجاست که نظر کدام یک علمی تر و درست تر است و ما چه کار کنیم؟ .

2
1

آیا عمل فتق و پروستات با هم مشکل آفرین نیست؟ عمل , فتق , پروستاتنظر کلی برای تمام بیماران نمیتوان داد و برای هر فرد جدا باید تصمیم گرفت.اگر بادارو علائم ادراری خوب است فقط فتق عمل شود اگر مشکل دارد هردو!

0

آیا عمل فتق و پروستات با هم مشکل آفرین نیست؟ عمل , فتق , پروستاتسلام امکان انجام جراحی همزمان فتق و پروستات هست اما اگر مشکل پروستات به دارو جواب بده فقط فتق رو جراحی کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

امکان دارد که بیماری فتق و پروستات تواماً در یک فرد وجود داشته باشد. اگر توسط متخصص ارولوژی تجویز شده است که هر دو بیماری باید از طریق جراحی درمان شوند، این نظری دقیق و پایه علمی دارد. از طرف دیگر، اگر یک متخصص دیگر تجویز کرده است که قرص finide5 و protral 0.4 برای درمان پروستات استفاده شود، این می تواند دیدگاه دیگری باشد. همه موارد بستگی به وضعیت بالینی شما و شدت علائم شما دارد. در نهایت، تصمیم بر اساس وضعیت خاص شما باید گرفته شود.

عمل همزمان فتق و پروستات یکی از روش‌هایی است که برخی متخصصان ارولوژی در نظر می‌گیرند. بسته به شرایط هر بیمار، امکان بازگشت فتق پس از عمل پروستات وجود دارد، و در صورتی که فتق و پروستات با هم بر وضعیت سلامتی تأثیر مستقیم دارند، متخصص ممکن است ابتکار عمل همزمان را پیشنهاد کند. داروهایی مانند فیناستراید (Finide 5) و تامسولوسین (Protral 0.4) برای مدیریت علایم پروستات تجویز می‌شوند و می‌توانند علایم ادراری را کاهش دهند. انتخاب مسیر درمانی مناسب باید بر اساس سن، وضعیت سلامتی کلی، شدت علایم و شانس موفقیت جراحی‌های پیشنهادی اتخاذ شود. مشورت مستقیم و مجدد با پزشکان معالج توصیه می‌شود تا با توجه به مزایا و معایب هر گزینه تصمیم‌گیری شود.