آیا اوق زدن بیش از حد بیماری گوارشی محسوب میشود؟ سلام به شما. در صورتی که بررسی های لازم صورت گرفته و علل عصبی برای این مساله تشخیص داده شده است معمولا نیاز به طی شدن حداقل سه هفته جهت ظاهر شدن بهبودی خواهد بود و لازم است دارو را ادامه دهید.. با سلام. برای پاسخ درمانی نیاز به حدود دو تا سه هفته گذشت زمان است . درمان را پی گیری نمایید.. با سلام در صورت رد علل جسمانی، به روانپزشک اطفال مراجعه نمایید.. سلام وقت بخیر علل اوق زدنهای زیاد و بیوقفه عمدتا بیماریهای عصبی و تیکهای عصبی هستش که لازمه حتما درمانی بشوند و متخصص مغز و اعصاب و یا روانپزشک داروهاشون رو مصرف بکنند و لازم تا تاثیر حداکثری داروها معمولا دو تا سه هفته طول میکشه صبر بکنید اما اگر منظور شما از عق زدنهای مکرر باد گلوهای مکرر هست لازمه که حتما از نظر گوارشیشوند و میکرومعده برای ایشان چک شود.

اوق , گوارشی , هفتس , گوارش

پسرم دو هفتس که به صورت مداوم و بی وقفه در حال اوق زدنه بدونه اینکه استفراغ بکنه اشتهای خوبی هم داره از بس اوق زده تمام عضلات شکمش درد میکنه و احساس میکنه غذا داخل گلوشه. تا حالا دو بار بردمش دکتر داروهای اعصاب میدن ولی هیچ تاثیری نداره.ممنون میشم راهنمایی کنین.

4
2

آیا اوق زدن بیش از حد بیماری گوارشی محسوب میشود؟ اوق , گوارشی , هفتس , گوارشسلام به شما. در صورتی که بررسی های لازم صورت گرفته و علل عصبی برای این مساله تشخیص داده شده است معمولا نیاز به طی شدن حداقل سه هفته جهت ظاهر شدن بهبودی خواهد بود و لازم است دارو را ادامه دهید.

0

آیا اوق زدن بیش از حد بیماری گوارشی محسوب میشود؟ اوق , گوارشی , هفتس , گوارشبا سلام. برای پاسخ درمانی نیاز به حدود دو تا سه هفته گذشت زمان است . درمان را پی گیری نمایید.

0

آیا اوق زدن بیش از حد بیماری گوارشی محسوب میشود؟ اوق , گوارشی , هفتس , گوارشبا سلام در صورت رد علل جسمانی، به روانپزشک اطفال مراجعه نمایید.

-1

آیا اوق زدن بیش از حد بیماری گوارشی محسوب میشود؟ اوق , گوارشی , هفتس , گوارشسلام وقت بخیر علل اوق زدنهای زیاد و بیوقفه عمدتا بیماریهای عصبی و تیکهای عصبی هستش که لازمه حتما درمانی بشوند و متخصص مغز و اعصاب و یا روانپزشک داروهاشون رو مصرف بکنند و لازم تا تاثیر حداکثری داروها معمولا دو تا سه هفته طول میکشه صبر بکنید اما اگر منظور شما از عق زدنهای مکرر باد گلوهای مکرر هست لازمه که حتما از نظر گوارشیشوند و میکرومعده برای ایشان چک شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اوق زدن فراوان معمولا نتیجه ناهنجاری در سیستم گوارشی می‌باشد. ممکن است به دلیل اصلاحات لازم در رژیم غذایی، استرس، یا به عنوان عارضه ای از بیماری های دیگر باشد. گرچه داروهای ضد استرس می توانند در برخی از موارد موثر باشند، اما در صورتی که علائم بهبود نیافت، بازمراجعه به پزشک را توصیه می‌کنم. ممکن است نیاز باشد با انجام تست های بیشتر، به دنبال علت فزاینده این علائم بگردیم.

اوق زدن مداوم می‌تواند به علل مختلفی ایجاد شود و در برخی موارد به عنوان نشانه‌ای از اختلالات گوارشی یا علل روانشناختی ظاهر شود. اگر فرزند شما علاوه بر اوق زدن مکرر، اشتهای خوبی دارد و هیچ‌گونه استفراغ یا کاهش وزنی نداشته است، ممکن است عوامل روانشناختی همچون اضطراب یا استرس در این وضعیت نقش داشته باشند. همچنین، بیماری‌هایی مانند ریفلاکس معده به مری، اختلالات عصبی یا حساسیت‌های غذایی نیز می‌توانند به عنوان علل احتمالی مطرح شوند. بهتر است بررسی‌های دقیق‌تری تحت نظر متخصص کودکان یا گوارش انجام شود تا با انجام آندوسکوپی یا سایر تست‌های تشخیصی، علت دقیق‌تر مشخص گردد. مدیریت این مشکل معمولا شامل تغییراتی در رژیم غذایی، کاهش استرس و استفاده از داروها برای کنترل علائم است. توجه داشته باشید که پیگیری منظم معاینات و رعایت دستورالعمل‌های پزشکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.