استفراغ زرد رنگ نوزاد از چیست و چطور برطرف می شود؟ این استفراغ ها میتونن به دلیل رفلاکس معده یا تنگی پیلور باشن لذا در درجه اول سونوگرافی انجام بدین بعد شیر 20 دقیقه عمودی نگهش دارین تا آروغ بزنه و معده خوب تخللیه بشه محل خواب دشک سفت با شیب 30 درجه بدون بالش صبحا 5 قطره پروکید مادر کلسیم د و مولتی ویتامین بخوره اما شیر نخوره به مقاله و فیلم رفلاکس در وبسایت من مراجعه کنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir. حتما معاینه و سونو لازمه.

استفراغ , زرد , نوزاد

سلام ب شما
من بچم امروز ۴ روزشه استفراغ زرد رنگ بعد از شیر خوردن بالا میاره. بیمارستان شهید فهمیده هم بردمش شستشو داد بهش ولی بازم همینطور شده ولی رنگش کم رنگتر شده؟
سزارین هم بوده. ممنون میشم راهنماییم کنید؟
۳ روزه استفراق زرد رنگش شروع شده
شیر مادر میخوره
روزی ۲ الی ۳ مرتبه استفراغ میکند؟

2
1

استفراغ زرد رنگ نوزاد از چیست و چطور برطرف می شود؟ استفراغ , زرد , نوزاداین استفراغ ها میتونن به دلیل رفلاکس معده یا تنگی پیلور باشن لذا در درجه اول سونوگرافی انجام بدین بعد شیر 20 دقیقه عمودی نگهش دارین تا آروغ بزنه و معده خوب تخللیه بشه محل خواب دشک سفت با شیب 30 درجه بدون بالش صبحا 5 قطره پروکید مادر کلسیم د و مولتی ویتامین بخوره اما شیر نخوره به مقاله و فیلم رفلاکس در وبسایت من مراجعه کنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir

0

استفراغ زرد رنگ نوزاد از چیست و چطور برطرف می شود؟ استفراغ , زرد , نوزادحتما معاینه و سونو لازمه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

استفراغ فراوان زرد در میان نوزادان می تواند نشان دهنده برخی موارد نظیر: صفرایی، اختلالات گوارشی، غذای غیر مناسب و یا حتی عفونت است. در صورتی که فرزند شما سزارین بوده و این مشکل را دارد، در ابتدا باید از سالم بودن کبد کودک اطمینان حاصل کنید. دکتر تخصصی ممکن است تغییری در رژیم غذایی شما یا نوزادتان پیشنهاد دهد، یا از بیمارستان برای مراقبت های بیشتری بازدید کند. در جهت حفظ سلامت کودکتان، به نظرتان در مورد علائم آن مطلع شوید و در صورت لزوم با پزشک مشورت کنید.

استفراغ زرد رنگ در نوزادان می تواند ناشی از موارد مختلفی باشد. یکی از دلایل ممکن است رفلاکس معده به مری (GER) در نوزادان باشد که معمولاً با رشد نوزاد برطرف می شود. علت دیگر ممکن است یک انسداد در روده یا عفونت گوارشی باشد که نیاز به بررسی بیشتر توسط پزشک دارد. مطالعات نشان داده‌اند که اگر نوزاد به طور مرتب از شیر مادر تغذیه می‌کند، بهتر است او را در وضعیت قائم تر در حین شیرخوردن و بعد از آن قرار دهید تا از برگشت محتویات معده به مری جلوگیری شود. همچنین، زمان‌های شیردهی را کوتاه‌تر کرده و دفعات را افزایش دهید. در صورتی که استفراغ همراه با تب، بثورات پوستی یا تغییر در رفتار نوزاد بود، فوراً به پزشک مراجعه کنید. در نظر داشته باشید که حتماً نکات مراقبتی و توصیه‌های پزشک معالج را دنبال کنید.