آیا کسانی که عمل قلب انجام دادن باید هرساله واکسن بزنن؟ سلام بله جز افراد پرخطر محسوب می شوند. سلام بله هر ساله باید واکسن انفولانزا زده بشه براشون و اگر بدو تولد واکسن پنوموکوک دریافت نکردند تزریق پرونار هم داشته باشند. بستگی به نتیجه بعد از عمل دارد .اگر ضایعه کامل برطرف شده واریس به جا نگذاشته باشه میتونه از سال دیگه واکسن نزنه اما اگر هنوز ضایعاتی باقی مانده ویاعوارضی داشته باید واکسن را مداوم دریافت کند .بهترین کار مشورت با پزشک قلب اطفال که کودک شما ویزیت کرده می باشد که بر اساس پرونده نظر بدهد. سلام بستگی به عملکرد قلب و میزان موفقیت عمل داره. در صورت عملکرد نرمال قلب و موفقیت کامل عمل نیازی وجود نداره..

هرساله , واکسیناسیون , قلب

سلام،پسر ۵ساله که ۴ماه پیش عمل کم تهاجمی قلب برای سوراخ vsdوآسیب خفیف به دریچه آئورت زده بود انجام داده، حالا که با عمل مشکلش برطرف شده هم مانند بیماران قلبی جزو گروه پرخطر برای آنفلوآنزا و بیماری های ویروسی محسوب میشود؟و باید هرساله واکسن دریافت کند؟خطر کسانی که عمل باز شدن با کسانی که هنوز بیماری رو دارند یکسان است؟

4
0

آیا کسانی که عمل قلب انجام دادن باید هرساله واکسن بزنن؟ هرساله , واکسیناسیون , قلبسلام بله جز افراد پرخطر محسوب می شوند

0

آیا کسانی که عمل قلب انجام دادن باید هرساله واکسن بزنن؟ هرساله , واکسیناسیون , قلبسلام بله هر ساله باید واکسن انفولانزا زده بشه براشون و اگر بدو تولد واکسن پنوموکوک دریافت نکردند تزریق پرونار هم داشته باشند

0

آیا کسانی که عمل قلب انجام دادن باید هرساله واکسن بزنن؟ هرساله , واکسیناسیون , قلببستگی به نتیجه بعد از عمل دارد .اگر ضایعه کامل برطرف شده واریس به جا نگذاشته باشه میتونه از سال دیگه واکسن نزنه اما اگر هنوز ضایعاتی باقی مانده ویاعوارضی داشته باید واکسن را مداوم دریافت کند .بهترین کار مشورت با پزشک قلب اطفال که کودک شما ویزیت کرده می باشد که بر اساس پرونده نظر بدهد

0

آیا کسانی که عمل قلب انجام دادن باید هرساله واکسن بزنن؟ هرساله , واکسیناسیون , قلبسلام بستگی به عملکرد قلب و میزان موفقیت عمل داره. در صورت عملکرد نرمال قلب و موفقیت کامل عمل نیازی وجود نداره.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیمارانی که عمل جراحی قلبی انجام داده‌اند ممکن است در معرض خطر بیشتری برای عفونت‌های مختلف قرار گیرند، به ویژه در ماه‌های اول پس از جراحی. بنابراین، توصیه می‌شود که این بیماران واکسیناسیون‌های مورد نیاز مانند واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند. این توصیه به خصوص در مورد کودکانی که جراحی‌هایی مانند ترمیم VSD (سوراخ بین دو بطن قلب) یا ترمیم دریچه قلب داشته‌اند، صادق است. با این که بعد از بهبودی اولیه، خطر آنفلوآنزا و سایر بیماری‌های ویروسی به طور قابل توجهی کمتر می‌شود، همچنان پیشنهاد می‌شود تا واکسیناسیون‌های سالانه را جهت حفاظت بهتر انجام دهند. تفاوت خطر بین بیماران با جراحی و بیمارانی که همچنان با بیماری‌های قلبی زنده می‌کنند، ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی، افراد با بیماری‌های قلبی مزمن در معرض خطر بالاتری برای عوارض ناشی از بیماری‌های ویروسی هستند، اما تصمیم گیری برای واکسیناسیون باید با مشورت پزشک معالج صورت گیرد.