آیا مصرف کپسول امپرازول باعث بالا رفتن فشار خون می شود؟

با سلام و احترام برای فشار خون یک قرص آتنولول۵۰ و یک لوزار۲۵ میخوردم فشارم کنترل بود یک هفته است برای ریفلاکس معده یک امپرازول ۲۰ میخورم از وقتی که امپرازول را میخورم رفلاکسم بهتر شده ولی صبحها فشارم را میگیرم ۱۴ روی ۹ هست در طول روز تا اواخر شب فشارم کنترله ولی صبحها کنترل نیست. در حالیکه قبل از امپرازول ۱۲ روی ۸ بود. آیا امپرازول باعث بالا رفتن فشار خون میشه؟

-2

نه ،باعث افزایش فشار خون نمیشه .حتما برای کنترل فشار و تنظیم دوز داروها حضوری مراجعه کنید

دکتر شهدک داداش پور

فوق تخصص بیماری های کلیه ، فشار خون ،...متخصص داخلی
دکتر شهدک داداش پور
1

نخیر.امپرازول تاثیری روی فشار خون نداره.

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
3

با سلام و احترام این دارو تاثیر روی فشار خون ندارد

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
-1

سلام امپرازول تاثیری بر فشار ندارد

دکتر کبری دوستعلی

بورد تخصصی قلب و عروقدرمان واریس
دکتر کبری دوستعلی
7

کاهش اسید معده در اثر اینگونه داروها باعث اختلال در جذب بسیاری از داروها میشود. سعی کنید کمتر مصرف کنید.

دکتر زهره رهگذر

متخصص قلب و عروق
دکتر زهره رهگذر
-2

شواهد واضحی وجود ندارد که نشان دهد کپسول های امپرازول باعث افزایش فشار خون می شود. امپرازول به دسته ای از داروها به نام مهارکننده های پمپ پروتون (PPIs) تعلق دارد که معمولا برای درمان بیماری ریفلاکس معده (GERD)، زخم معده و سایر اختلالات مرتبط با اسید استفاده می شود. در حالی که برخی از مطالعات ارتباط بالقوه ای را بین استفاده از PPI و افزایش خطر حوادث قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته نشان داده اند، شواهد بی نتیجه و متناقض باقی می مانند. برخی از مطالعات هیچ ارتباط معنی داری بین مصرف PPI و خطر قلبی عروقی پیدا نکرده اند، در حالی که برخی دیگر افزایش متوسطی در این خطر را گزارش کرده اند. بنابراین، اگر امپرازول یا هر PPI دیگری مصرف میکنید، مهم است که به طور منظم فشار خون خود را کنترل کنید و اگر در مورد خطرات و مزایای بالقوه این دارو نگرانی دارید، با پزشک خود صحبت کنید. علاوه بر این، همیشه باید دستورالعمل های ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود را برای استفاده و دوز امپرازول یا هر داروی دیگری دنبال کنید

دکتر سمیه ستوده

متخصص قلب و عروق و واریسدرمان و لیزر واریس
دکتر سمیه ستوده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با توجه به گزارشات و تحقیقات موجود، امپرازول مستقیما باعث افزایش فشار خون نمی شود. برخی عوارض جانبی مثل ورم یا ریتنشن سیال می تواند با افزایش فشار خون موقتی مرتبط باشد ولی به طور کلی این عارضه بسیار نادر است. شما باید با پزشک خود در مورد تغییرات فشار خون صبحانه مشورت کنید؛ این ممکن است به دلایل دیگری باشد که نیاز به تغییری در داروهای فشار خون شما دارد. همچنین لازم است چک کنید که آیا امپرازول را درست بعد از صبحانه مصرف می کنید چرا که باید حداقل یک ساعت قبل از صرف صبحانه مصرف شود.

امپرازول یکی از مهارکننده‌های پمپ پروتون است که برای درمان مشکلات معده مانند ریفلاکس اسید مورد استفاده قرار می‌گیرد. به طور معمول، امپرازول به تنهایی عامل افزایش فشار خون نیست. با این حال، برخی از افراد ممکن است به دلایل شخصی تجربه‌ی متفاوتی داشته باشند. عوامل دیگر مانند استرس، رژیم غذایی، یا تداخل با دیگر داروها می‌توانند علت تغییرات فشار خون باشند. پیشنهاد می‌شود فشار خون را با پزشک خود در میان بگذارید و در صورت نیاز تنظیمات دارویی را انجام دهید.