امپول , تزریق , کودکان , بتامتازون

تزریق امپول بتامتازون برای کودک ضرر دارد آیا؟

سلام دخترم یک سالشه دیشب یهو تب کرد استامنفون پایین نیومد پاشویه هم جواب نداد بردمش بیمارستان تبش بالا بود بتامتازون تزریق شد ماه پیش هم همینجوری تب کرد بازم همین امپول رو براش زده بودن من راحب عوارضش نمیدونستم سرچ کردم نوشته که جذب کلسیم رو مختل میکنه یه سری عوارض های دیگه هم هست خیلی نگران شدم کاش نمیزنم اتفاقی میوفته؟ نصفشو زدن براش زدن ممکنه قدش رشد نکنه یا استخوناش مشکلی پیش بیاد براش

0

زیر. نظر. پزشک. موردی ندارد نگران نباشین

دکتر سوزان رحیمی

متخصص بیماری های مغز و اعصاب و ستون ف...
دکتر سوزان رحیمی
0

سلام. با یکی دو بار مشکلی پیش نمیاد ولی در ادامه سعی کنید ابتدا از سایر داروهای تب بر استفاده بشه و فقط در صورت صلاح دید پزشک تزریق بشه .

دکتر سمانه سعیدی راد

متخصص قلب و عروق
دکتر سمانه سعیدی راد
1

سلام در برخورد با تب کودکان ،باید علت تب(که معمولا عفونی هست )، شناسایی و برطرف شود.بهتر است از تزریق هرگونه آمپول کورتن یا مصرف بی رویه ی آنتی بیوتیک پرهیز شود.

دکتر مرجان مکی پور

متخصص کودکان ( اطفال )
دکتر مرجان مکی پور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

تزریق بتامتازون در دوز معمولی و سریع و برای مدت کوتاهی معمولاً مشکلات جدی ایجاد نمی کند. این دارو یک استروئید ضد التهابی است. استفاده بلند مدت از این دارو می تواند به مشکلاتی نظیر کاهش جذب کلسیم منجر شود، ولی این موارد نادر هستند و اغلب در دوزهای بالا و استفاده بلند مدت رخ می دهد. در مورد رشد قد و سلامت استخوان ها نیز، ممکن است استفاده بلند مدت و در دوزهای بالا تاثیر گذار باشد. اما استفاده ای که شما از بتامتازون برای دخترتان ذکر کردید، به احتمال زیاد مازادهای قابل توجهی بر روی رشد و سلامت استخون ها ایجاد نمی کند. همیشه استفاده از داروها بر اساس توصیه پزشک انجام شود.

بتامتازون یک کورتیکواستروئید قوی است که برای کاهش التهاب و بهبود شرایط حاد پزشکی تجویز می‌شود. استفاده کوتاه‌مدت آن در مواقع ضروری، مانند کنترل تب شدید، معمولاً در دوزهای کنترل شده توسط پزشک ایمن است. با این حال، مصرف بلندمدت کورتیکواستروئیدها، می‌تواند باعث عوارضی از جمله مشکلات رشد و اختلال در جذب کلسیم در کودکان شود. نگرانی شما قابل درک است، اما به یاد داشته باشید که پزشکان معمولاً پس از ارزیابی دقیق شرایط کودک و بررسی مزایا و معایب داروها، تجویز را انجام می‌دهند. بهتر است با یک متخصص اطفال مشورت کنید تا تمامی نگرانی‌های شما برطرف شود و برای مدیریت بهتر تب‌های بعدی راهنمایی بهتری دریافت کنید.