علت تپش قلب بعد وعده غذایی چیست؟ سلام و عرض ادب این مسئله ارتباطی با مشکلات قلبی یا بزرگ شدن قلب ندارد در صورتی که این مسئله آزارنده است با مصرف پروپرانولول میتوان جلوی بروز آن را گرفت و در غیر اینصورت نیاز به اقدام خاصی نیست.. خیر. نگران نباشید این مورد ارتباطی به بزرگ شدن و نارسایی قلبی ندارد . از مصرف وعده های پرحجم و پر کربوهیدرات خودداری کنید .. اگر حجم زیاد غذا و یا با سرعت میل کنید ناگهان انسولین زیادی ترشح میشود و دچار افت قند و بدنبال ان تپش قلب میشوید. اصطلاحا میگوییم post prandial hypoglycemia. در این مواقع توصیه میکنم یه چیز شیرین مثل عسل یا مربا بعد از غذا میل کنید. فلسفه دسر بعد از غذا همهمین است. علت تپش قلبتان افت قند است نه بیماری قلبی.

قلب , تپش , وعده

سلام.مدتی هست که دچار تپش قلب میشم بیشتر بعد از وعده های غذایی یا خوردن حتی اب زیاد.مثلا صبح با حالت عادی بیدار میشم صبحانه که میخورم حدود تیم ساعت بعدش دچار تپش قلب میشم زیر ۱۰۰ ضربان در دقیقه.
این تپش قلب یعنی قلب بزرگ شده و به معده چسبیده یا مشکل معده هست؟ تشکر

4
0

علت تپش قلب بعد وعده غذایی چیست؟ قلب , تپش , وعدهسلام و عرض ادب این مسئله ارتباطی با مشکلات قلبی یا بزرگ شدن قلب ندارد در صورتی که این مسئله آزارنده است با مصرف پروپرانولول میتوان جلوی بروز آن را گرفت و در غیر اینصورت نیاز به اقدام خاصی نیست.

0

علت تپش قلب بعد وعده غذایی چیست؟ قلب , تپش , وعدهخیر

0

علت تپش قلب بعد وعده غذایی چیست؟ قلب , تپش , وعدهنگران نباشید این مورد ارتباطی به بزرگ شدن و نارسایی قلبی ندارد . از مصرف وعده های پرحجم و پر کربوهیدرات خودداری کنید .

1

علت تپش قلب بعد وعده غذایی چیست؟ قلب , تپش , وعدهاگر حجم زیاد غذا و یا با سرعت میل کنید ناگهان انسولین زیادی ترشح میشود و دچار افت قند و بدنبال ان تپش قلب میشوید. اصطلاحا میگوییم post prandial hypoglycemia. در این مواقع توصیه میکنم یه چیز شیرین مثل عسل یا مربا بعد از غذا میل کنید. فلسفه دسر بعد از غذا همهمین است. علت تپش قلبتان افت قند است نه بیماری قلبی

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تپش قلب بعد از وعده غذایی معمولاً ناشی از تغییرات در فشار خون و عملکرد گوارشی است. مصرف غذا موجب افزایش فعالیت گوارشی و در نتیجه افزایش ضربان قلب می‌شود. این موضوع معمولاً نگران‌کننده نیست و به طور معمول پس از مدتی به طور خودبخود بهبود می‌یابد. اگر این وضعیت باعث ناراحتی شما شود یا علائم دیگری همراه باشد، بهتر است یک پزشک متخصص مشاوره کنید تا علت این تپش‌ها را بررسی کند.