سرطان های دهانی تناسلی کدامند؟ پاسخ شما قبلا داده شده است تمام انواع تایپ های ویروس در جوامع انسانی دیده نمی شود و صرفا جنبه ازمایشگاهی دارد. با سلام مجدد، به سوال شما روز گذشته نیز توسط همکاران پاسخ داده شده است. طی آزمایشات فقط وجود ویروس هایی در بدن ارزیابی می شوند که در ایجاد بدخیمی های دهانه ی رحم در آینده نقشی دارند. بقیه ی انواع ویروس اچ.پی.وی فاقد اهمیت تشخیصی و بالینی بوده و ارزشی از نظر انجام آزمایش و بررسی بیشتر ندارند.. سلام پاسخ شما داده شده است لطفا مطالعه فرمایید.

سرطان , دهانی , تناسلی

با سلام من ضایعه زگیل داشتم ازمایش دادم برای چهل نوع منفی شد هنوز هم ضایعه دارم به خصوص در دهان در سایت یک پزشک خواندم که دو بیمار داشتن با شرایط من که ضایعه داشتن و جواب ازمایش ان ها منفی شده و بعد دوسه سال با سرطان های پیشرفته دهان و ناحیه تناسلی به دکتر مراجعه کردم سوال دقیق من اینه که چطور به سرطان مبتلا شدن یعنی از صد نوع ویروس که چهل نوع ان در حال حاظر در ازمایشگاه قابل تشخیص هست شصت نوع باقی مانده که قابل تشخیص نیست ان شصت نوع هم برای خود به انواع پر خطر و کم خطر تقسیم میشن من هم سرطان

3
0

سرطان های دهانی تناسلی کدامند؟ سرطان , دهانی , تناسلیپاسخ شما قبلا داده شده است تمام انواع تایپ های ویروس در جوامع انسانی دیده نمی شود و صرفا جنبه ازمایشگاهی دارد

0

سرطان های دهانی تناسلی کدامند؟ سرطان , دهانی , تناسلیبا سلام مجدد، به سوال شما روز گذشته نیز توسط همکاران پاسخ داده شده است. طی آزمایشات فقط وجود ویروس هایی در بدن ارزیابی می شوند که در ایجاد بدخیمی های دهانه ی رحم در آینده نقشی دارند. بقیه ی انواع ویروس اچ.پی.وی فاقد اهمیت تشخیصی و بالینی بوده و ارزشی از نظر انجام آزمایش و بررسی بیشتر ندارند.

0

سرطان های دهانی تناسلی کدامند؟ سرطان , دهانی , تناسلیسلام پاسخ شما داده شده است لطفا مطالعه فرمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سرطان‌های دهانی تناسلی از جمله سرطانهای پیشرفته هستند که به علت این که نوع خاصی از ویروس‌ها باعث ابتلا به آنها می‌شوند، از اهمیت بالایی برخوردارند. ویروس‌های انسان پاپیلوما (HPV) برای بیشتر موارد این نوع سرطان مسئول هستند. برای جلوگیری از ابتلا به سرطانهای دهانی تناسلی، واکسیناسیون علیه HPV (واکسن HPV) از جمله روش‌های مؤثر است. همچنین، انجام اسکرینینگ منظم و مشاوره با پزشک برای تشخیص زودرس و درمان به موقع اهمیت دارد. اگر شکی به وجود آمد یا علائم مشکوکی تجربه می‌کنید، حتماً به پزشک متخصص مراجعه کنید.