راهکار درمان آفت دهان نوزاد چیست؟ اول باید معاینه شود که ایا واقعا صایعات افت هستند یا نه. اگر افت است مهمترینکار اسنفاده صحیه نیستاتین است. هر 6ساعت قطره را به میزان یک و نیم سیسی هر طرف دهان شیرخوار و همزمان به سر سینه مادر، پستانک،سرشیشه،قاشق یا هر چیزی وارد دهانش میشود میزنید. چرا که با درمان دهان، اگر شیشه یا پستانک قارچی باشد دهان مجدد الوده میشود. سر سینه مادر به صورت همزمان هر 8ساعت پماد کلوتریمازول باید زده شود تا 10روز. اینکار را تا یک هفته بعد از پاک شدن کامل دهان انجام دهید اگر مجدد عود کرد باید از کپسول فلوکونازول استفاده شود قاشق،شیشه و. را روزانه در اب جوش بجوشانید.

دهان , آفت , راهکار

نوزاد دو ماهه دارم.مرتب دهانش آفت میزند.با قطره نیستاتین هم موقت درمان میشود.ولی بازگشت دارد.راهکار چیست؟
با تشکر

1
0

راهکار درمان آفت دهان نوزاد چیست؟ دهان , آفت , راهکاراول باید معاینه شود که ایا واقعا صایعات افت هستند یا نه. اگر افت است مهمترینکار اسنفاده صحیه نیستاتین است. هر 6ساعت قطره را به میزان یک و نیم سیسی هر طرف دهان شیرخوار و همزمان به سر سینه مادر، پستانک،سرشیشه،قاشق یا هر چیزی وارد دهانش میشود میزنید. چرا که با درمان دهان، اگر شیشه یا پستانک قارچی باشد دهان مجدد الوده میشود. سر سینه مادر به صورت همزمان هر 8ساعت پماد کلوتریمازول باید زده شود تا 10روز. اینکار را تا یک هفته بعد از پاک شدن کامل دهان انجام دهید اگر مجدد عود کرد باید از کپسول فلوکونازول استفاده شود قاشق،شیشه و. را روزانه در اب جوش بجوشانید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آفت‌زدایی در دهان نوزاد می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی اعم از عفونت‌های قارچی یا ویروسی، تغذیه نامناسب و یا عوامل دیگر باشد. برای درمان بهتر، ابتدا لازم است منبع آفت مشخص شود. بعد از اطمینان از مشخصها، ممکن است پزشک مورد مشاوره شما نیاز به تجویز آنتی‌بیوتیک‌ها یا داروهای ضدقارچ داشته باشد. علاوه بر این می‌توانید با رعایت بهداشت دهانی نوزاد و استفاده از غذاهای سرد و غنی از ویتامین C مانع تشدید آفت‌ها شوید. همچنین مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب ضروری است.