استخوان شکسته ای که بعد از باز کردن گچ،کج جوش خورده را باید چکار کرد؟

باسلام .پسر ۱۳ساله ای دارم حدود ۴هفته پیش ناحیه ساعد دستش شکستگی پیدا کرد و گچ گرفته شد.متاسفانه استخوانش کج جوش خورده.آیا باید در طی عملی دوباره شکسته شود و پلاتین گذاری شود و یا خودش بعدا صاف میشود؟

0

سلام متاسفانه زاویه ایجادشده زیاد است و نیاز به اصلاح دارد ، هرچند عده ای از صاحبنظران معتقد هستند این موارد دستکاری نشود و حداکثر اصلاحی که طی رشد اتفاق خواهد افتاد را اجازه دهیم اصلاح شود و درصورت نیاز باقیمانده انحراف اگر مشکل ساز بود با جراحی اصلاح شود. درحال حاضر مهم معاینه کودک شماست و اگر عملکرد مچ و ساعد مشکل زیادی نداشته باشد میتوان روش دوم را برگذید

دکتر مجید عسکری

متخصص ارتوپدیجراحی تخصصی زانو از اتریش و آلمان
دکتر مجید عسکری
-1

سلام بله متاسفانه این میزان از انحراف قابل چشمپوشی نیست به جراح خود مراجعه کنید

دکتر علیرضا میرزاصادقی

جراح ارتوپد (جراحی استخوان تعویض مفاص...جراحی تخصصی زانو و باز سازی رباط های ...
دکتر علیرضا میرزاصادقی
0

با سلام با توجه به میزان انحراف و سن فرزند شما ،اصلاح به میزان کم بصورت خودبخود اتفاق خواهد افتاد،بهتر است تحت جااندازی مجدد قرار گیرد،و با پین فیکس شود که این پینها بعد از شش هفته خارج میشوند،نیاز به پلاتین دائمی نیست.نگران نباشید جراحی ساده و با نتایج عالی خواهد بود.

دکتر مسعود صابری

متخصص ارتوپدی - جراح زانو و لگن
دکتر مسعود صابری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بسته به وضعیت شکستگی و درجه کجی ای که پس از شکستگی برای فرد ایجاد شده است، ممکن است بازگرداندن استخوان به حالت اولیه به کمک عمل جراحی و پلاتین گذاری لازم باشد. این مورد باید با یک جراح استخوان و مفاصل مشورت شود تا بر اساس بررسی های مفصل وضعیت کلی را تعیین کند. چاره ای برای اصلاح استخوان کج جوش خورده بدون اعمال تکنیک های جراحی وجود ندارد.

کج جوش خوردن استخوان پس از شکستگی، به ویژه در کودکان، مسئله‌ای است که نیاز به بررسی دقیق توسط یک متخصص ارتوپدی دارد. در برخی موارد، به خصوص در کودکان جوان، استخوان ممکن است با گذشت زمان و رشد طبیعی بدن، به طور طبیعی صاف شود. با این حال، اگر کجی با گذر زمان بهبود نیافت، یا اگر منجر به درد، محدودیت حرکتی یا مشکلات عملکردی شد، ممکن است نیاز به مداخلات جراحی مانند شکستگی دوباره و تثبیت با پلاتین باشد. تصمیم گیری نهایی باید بر اساس تصاویر رادیوگرافی و معاینات بالینی انجام شود. توصیه می‌شود که یک قرار ملاقات با ارتوپد برای ارزیابی دقیق تر انجام داده شود.