آیا پایین اومدن خیلی سریع ضربان در ورزش طبیعی است؟ سلام در زمان ورزش بلافاصله پس از پایان ضربان به سرعت افت می کنه ، در مورد تست ورزش با اردنیا ما عدد داریم و اگر کاهش کمتر باشه رابطه مستقیم با افزایش مرگ ومیر قلبی عروقی داره . بنابراین نه تنها چیزی که گفتید نرماله بلکه باید وجود داشته باشه . البته عددهایی که شما گفتین رو کاملا با وضعیت کنترل شده تو تست ورزش ، نمی شه مقایسه کرد ، اما ضربان باید سریع پایین بیاد . اگر قلبتون ظالمه و از لحاظ نوار قلب و اکو مشکلی نداشتند ، می تونید ورزشهای سریع یا پرش ، انجام بدین ..

پایین , ضربان , ورزش

باسلام. گاهی وقتی ورزش میکنم و ضربانم بالاست همین که می ایستم و یه لحظه استراحت میکنم ضربانم از ۱۴۰ ۱۵۰ یهو میاد ۶۰ ۷۰ یا ۱۰۰.این طبیعی است؟ و اینکه ورزش هایی که آدم درجا میپرد به بالا مثل بسکتبال و پرش های بلند برامون بد نیست؟ همراه با ورزش های شدید که ضربانم زیاد بالا میبرن؟ ممنونم.
درضمن قبلا اکو و نوار هم چند سال پیش تست دادم نرمال اعلام کردند.

1
0

آیا پایین اومدن خیلی سریع ضربان در ورزش طبیعی است؟ پایین , ضربان , ورزشسلام در زمان ورزش بلافاصله پس از پایان ضربان به سرعت افت می کنه ، در مورد تست ورزش با اردنیا ما عدد داریم و اگر کاهش کمتر باشه رابطه مستقیم با افزایش مرگ ومیر قلبی عروقی داره . بنابراین نه تنها چیزی که گفتید نرماله بلکه باید وجود داشته باشه . البته عددهایی که شما گفتین رو کاملا با وضعیت کنترل شده تو تست ورزش ، نمی شه مقایسه کرد ، اما ضربان باید سریع پایین بیاد . اگر قلبتون ظالمه و از لحاظ نوار قلب و اکو مشکلی نداشتند ، می تونید ورزشهای سریع یا پرش ، انجام بدین .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افزایش سریع ضربان قلب پس از ورزش، پدیده‌ای طبیعی است که به منظور فشار دادن خون به عضلات بدن در حین فعالیت ورزشی رخ می‌دهد. این واکنش فیزیولوژیکی بدن برای تأمین نیازهای اکسیژنی مورد نیاز عضلات است. اما، اگر ضربان قلب شما بیش از حد افزایش یابد و یا در حال استراحت هم بیشتر از حد باشد، ممکن است نشانه اختلالاتی مانند فشار خون بالا یا ناراحتی قلبی باشد. ورزش‌هایی مثل بسکتبال و پرش‌های بلند همراه با ورزش‌های شدید می‌توانند برای سلامتی قلبی مفید باشند، اما در صورت داشتن شرایط پیشین یا احتمال اختلالات قلبی، توصیه می‌شود حتما قبل از هر گونه ورزش، با پزشک مشورت کنید. اطمینان حاصل کنید که افزایش ناگهانی ضربان قلب پس از ورزش به مرور زمان کاهش پیدا می‌کند. علاوه بر این، انجام تست‌هایی مانند اکوکاردیوگرافی و تست نورومونیتورینگ توسط پزشک متخصص می‌تواند مشکل پنهانی را شناسایی کند و راهنمایی لازم را ارائه دهد. بنابراین، بهتر است هرگز از اعمال پزشکی خودداری نکنید و در صورت وجود نگرانی، باید به پزشک مراجعه کنید.