درمان سرماخوردگی نوزاد سه ماهه چیست؟

سلام .نوزاد سه ماه و نیمه ام از صبح که بیدار شده سرش کمی داع میشود دوباره خوب مبشود و همینجور تکرار میشود خواب الو است نق میرند و خوب شیر نمیخورد گاهی دستانش هم داع میشود با تب سنج نواری اندازه گرفتم ۳۸ یا ۳۹ نشاد نی دهد ایا سرما خوردگی است؟؟چون من و پدرش هم سرماخوردگی داریم چه داردیی بدهم؟؟

23

احتمالا سرماخوردگی ویروسی است ،شربت کوریزان هر 8 ساعت 2/5 سی سی بدهید

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
3

سلام. در این سن از شربت های سرماخوردگی استفاده نکنید. در صورت تب بالاتر از 38 درجه حتما به متخصص کودکان مراجعه کنید. قطره استامینوفن هر6 ساعت میتوانید استفاده کنید

دکتر فرناز محامدی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فرناز محامدی
5

سلام وقت بخیر در صورت تب بالا از قطره استامینوفن استفاده کنید و جهت بررسی و معاینه حتما به متخصص اطفال مراجعه کنید.

دکتر ساسان خاکپور

متخصص داخلی
دکتر ساسان خاکپور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با توجه به شرایط شما، به نظر می‌رسد نوزادتان ممکن است سرماخوردگی داشته باشد. اما مهم است بدانید که برخی از این علائم می‌تواند ناشی از بیماری‌ها یا شرایط دیگری باشد. برای اینکه مطمئن شوید، بهتر است با پزشک نوزادتان تماس بگیرید. در این سن، تب را باید به عنوان یک اموری جدی در نظر گرفت و با پزشک تماس گرفت. با توجه به تجربیات شما، اگر فکر می‌کنید نوزادتان سرماخوردگی دارد، کمی آب و شیر را به او بدهید تا بدن او هیدرات بهتر دریافت کند. برای کمک به راحتی بیشتر، می‌توانید بخار سرد به کمک فرآورده‌های فروشگاهی یا یک حمام گرم موقت بفرستید تا بتواند با مشکل تنفس راحت‌تر کند.

سرماخوردگی در نوزادان می‌تواند نگرانی‌آور باشد، اما در صورتی که فقط تب وجود دارد و نشانه‌های هشدار دهنده دیگری مانند تنگی نفس، بثورات پوستی یا کاهش اشتها و بی‌حالی شدید نیست، معمولاً جدی نیست. برای تسکین حال نوزاد، مطمئن شوید که مایعات کافی دریافت می‌کند و محیط خنک است. استفاده از داروهای تب‌بر مانند استامینوفن با دوز مناسب برای سن نوزاد می‌تواند مفید باشد، اما حتماً با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید. نوزاد را به صورت مستمر زیر نظر داشته باشید و در صورت مشاهده‌ی هر گونه علایم شدیدتر یا عدم بهبود سریع، حتماً به یک مرکز درمانی مراجعه کنید. پرهیز از استفاده‌ی خودسرانه‌ی داروهای سرماخوردگی برای نوزادان مهم است، چرا که ممکن است خطرناک باشند. مراقبت و نظارت دقیق والدین، بهترین راه برای کنترل و مدیریت شرایط سرماخوردگی در نوزادان است.