علائم جذب نشدن نخ بخیه چه نشانه هایی دارد؟ سلام به پزشک جراح معالج مراجعه فرمایید. سلام وقت بخیر با توصیفی که انجام دادید احتمالا دچار عفونت محل زخم شدید.قرمزی و التهاب محل و یا ترشحات ابکی و چرکی از نشانه های عفونت هست.حتما نیاز هست که حضورا جهت معاینه مراجعه کنید.احتمال عفونت زیر پوستی هست و علت عدم بهبود زخم بعد از یک ماه ممکنه همین عفونت باشه.به متخصص زنان و رایمان یا جراح خود مراجعه کنید..

مامو , ماموپلاستی , بخیه

مامو پلاستی انجام دادم ۳۰دی ماه اما نخ بخیه زده بیرون دورش قرمزشده درد دارم واینکه شکافته شده دورش سفید آب میادخونم میادچکارکنم زودتر خوب بشم نخ بخیه برای این نوع جراحی جذبی است یانه درصورتی ک میگن نخ ها جذبی آبی رنگه صحت دارد یانه برای بهبودش چکارکنم؟

2
4

علائم جذب نشدن نخ بخیه چه نشانه هایی دارد؟ مامو , ماموپلاستی , بخیهسلام به پزشک جراح معالج مراجعه فرمایید

3

علائم جذب نشدن نخ بخیه چه نشانه هایی دارد؟ مامو , ماموپلاستی , بخیهسلام وقت بخیر با توصیفی که انجام دادید احتمالا دچار عفونت محل زخم شدید.قرمزی و التهاب محل و یا ترشحات ابکی و چرکی از نشانه های عفونت هست.حتما نیاز هست که حضورا جهت معاینه مراجعه کنید.احتمال عفونت زیر پوستی هست و علت عدم بهبود زخم بعد از یک ماه ممکنه همین عفونت باشه.به متخصص زنان و رایمان یا جراح خود مراجعه کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

علائم جذب نشدن نخ بخیه در ماموپلاستی ممکن است شامل قرمزی، درد، خارج شدن مایع یا خون و شکافتگی پیوسته دور این ناحیه باشد. نخ های جذبی معمولا آبی رنگ هستند اما باید به یاد داشت که تمامی نخ های جراحی جذب نمی شوند. برای اطمینان از این موضوع و یا در صورت وجود هر گونه علامت نگران کننده، پزشک خود را ملاقات کنید. ممکن است نیاز به تعویض نخ یا درمان های دیگر باشد تا به بهترین وجه از عمل جراحی شما خرج شود.

جذب نشدن نخ بخیه پس از جراحی می‌تواند علائمی مانند قرمزی و درد در ناحیه بخیه، خروج نخ از پوست و تولید مایع سفید رنگ (پوس) به همراه داشته باشد. در مورد جراحی ماموپلاستی، نخ‌های بخیه معمولا جذبی هستند و ممکن است به رنگ آبی باشند، اما احتمال دارد به دلیل عوامل مختلفی مانند عفونت یا واکنش بدن به نخ، جذب نشود. برای بهبود سریع‌تر و جلوگیری از عوارض بیشتر، توصیه می‌شود: 1. به پزشک متخصص جراح خود مراجعه کنید تا ناحیه مورد بررسی قرار گیرد و در صورت لزوم درمان‌های موضعی یا دارویی مناسب تجویز شود. 2. بهداشت ناحیه بخیه را با شستشوهای ملایم و ضدعفونی کننده حفظ کنید. 3. از دستکاری ناحیه بخیه و کشیدن نخی که از پوست بیرون آمده است خودداری کنید. 4. در صورت افزایش علائم عفونت مانند افزایش درد، تب، یا خروج بیشتر مایع ناشناخته، فوراً به پزشک مراجعه کنید. 5. از فعالیت‌های سنگین و حرکاتی که ممکن است فشار بر ناحیه جراحی وارد کند، اجتناب کنید. نکته مهم این است که همیشه دستورالعمل‌های پزشک خود را دنبال کنید و در صورت داشتن هرگونه نگرانی با آنها مشورت کنید.