معده درد و ماه رمضان؟ باسلام بیمارانمبتلابه مشکلات گوارشی باید تغذیه منظم و اصولی داشته باشند ازگرسنه ماندن طولانی وبه یوباره خوردن غذاباحجم زیاداجتناب کنند، اگرباوجودرعایت رژیم غذایی ومصرف داروها طبق روال درماه رمضان دچارتشدید گااستریت و IBSمیشوید یعنی به بدن خود باروزه گرفتن ضررواردمیکنید پس جایزنیست روزه بگیرید.درموردهاشیموتو به تنهایی منعی برای روزه داری ندارد.. سلام بیماران مبتلا به روده تحریک پذیر کلا منعی برای روزه داری ندارند و با رعایت اصول درست تغذیه مشگلی نخواهند داشت اما چنانچه روزه داری باعث تشدید علائم شما میشود اصراری به آن نیست..

ماه , گوارشی , معده , آی بی اس , گاستریت

با سلام و ادب
بنده دو سالی است که پس از اتمام ماه رمضان و روزه گرفتن دچار مشکلات گوارشی میشم،اعم از گاستریت و عود کردن علائم آی بی اس.
در ضمن بنده آی بی اس هم دارم و گاه گهگاهی عود کرده و مشکل ساز است،آیا با این شرایط روزه گرفتن برایم ضرر دارد،اگر ضرر دارد امسال با توجه به شیوع کرونا و استرس آن و همچنین مشکلات گوارشی روزه را قضایش را بگیرم،در ضمن بنده مبتلا به تیرویید هاشیموتو هم هستم

2
0

معده درد و ماه رمضان؟ ماه , گوارشی , معده , آی بی اس , گاستریتباسلام بیمارانمبتلابه مشکلات گوارشی باید تغذیه منظم و اصولی داشته باشند ازگرسنه ماندن طولانی وبه یوباره خوردن غذاباحجم زیاداجتناب کنند، اگرباوجودرعایت رژیم غذایی ومصرف داروها طبق روال درماه رمضان دچارتشدید گااستریت و IBSمیشوید یعنی به بدن خود باروزه گرفتن ضررواردمیکنید پس جایزنیست روزه بگیرید.درموردهاشیموتو به تنهایی منعی برای روزه داری ندارد.

0

معده درد و ماه رمضان؟ ماه , گوارشی , معده , آی بی اس , گاستریتسلام بیماران مبتلا به روده تحریک پذیر کلا منعی برای روزه داری ندارند و با رعایت اصول درست تغذیه مشگلی نخواهند داشت اما چنانچه روزه داری باعث تشدید علائم شما میشود اصراری به آن نیست.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بنابر آموزه های دینی، سلامتی انسان باید مورد توجه قرار گیرد. گرفتن روزه در ماه رمضان نباید سلامتی شما را تهدید کند. اگر شما مبتلا به بیماری آی بی اس (IBS) و تیروئید هاشیموتو هستید، می توانید با توجه به وضعیت خود، تصمیم به گرفتن روزه یا قضا کنید. توجه داشته باشید که باید با یک متخصص گفتوگو کنید تا برنامه مناسبی را برای شما در ماه رمضان طراحی کند. برای مدیریت IBS، تنظیم رژیم غذایی می تواند مفید باشد اما برای مسئله تیروئید، باید با پزشک خود مشورت کنید.

روز‌ه‌داری می‌تواند برای برخی افراد با شرایط خاص پزشکی، از جمله شما که دچار سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) و بیماری تیروئید هاشیموتو هستید، چالش‌برانگیز باشد. در این شرایط، تغییرات ناگهانی در رژیم غذایی و ساعات غذا خوردن ممکن است عوارض گوارشی شما را تشدید کند. گاستریت و تشدید علائم IBS پس از ماه رمضان ممکن است به دلیل تغییر در ساعات غذا خوردن، کاهش میزان آب بدن در طول روز، و مصرف غذاهای سنگین در افطار باشد. برای کاهش این علائم، توصیه می‌شود وعده‌های غذایی کوچک‌تر و دوره‌ای داشته باشید و از مصرف غذاهای چرب و تند خودداری کنید. مصرف مایعات کافی بعد از افطار و پیش از سحر نیز می‌تواند به کاهش بروز علائم کمک کند. با توجه به شرایط شما، توصیه می‌شود با پزشک معالج خود مشورت کنید تا تصمیمی متناسب با وضعیت سلامت شما گرفته شود. پزشک ممکن است براساس شدت علائم و وضعیت جسمانی شما، توصیه‌هایی برای آماده‌سازی بهتر بدن در ایام روز‌ه‌داری و یا توصیه به عدم روزه‌داری در سال جاری به دلیل استرس‌ها و بیماری‌های همراه داشته باشد. با توجه به شیوع COVID-19 و استرس‌های احتمالی ناشی از آن، حفظ سلامت عمومی باید اولویت باشد. حتماً با پزشک خود درباره مدیریت استرس و راه‌های تقویت سیستم ایمنی در این شرایط گفتگو کنید.